Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (608)

B!shop 

všechny recenze uživatele

To se proste neda, tohle je silenej masakr. Bean je mozna jeste vic dementni nez obvykle a kdyby ve filmu byl nekdo jinej, vyznelo by to bud nevtipne nebo trapne, ale v Beanovo podani je to proste neskutecne vtipny. Zhruba 70 minut tu je jeden for za druhym, bud nejaky ty osvedceny gagy nebo skvely a originalni napady a to vse hezky zmodernizovany a zesvizneny pribehem, kterej se odehrava na ruznejch mistech a hodne dobrou hudbou. Kdyz se Bean dostane na festival, tak foru krapet ubyde, ale je to jen proto, ze si tvurci pripravujou pudu pro ultra for spojenej s promitanim umeleckyho filmu. Potesili me Dafoe, Roden a Rochefort. Ja si nemuzu pomoct a i kdyz vim, ze to je proste debilita a vetsi imbecil nez Bean asi neexistuje, i tak jsem se celou dobu skvele bavil a nemuzu jinak nez za 5*. ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Rozhodně jsem čekala víc. Není to však vůbec špatné - bývalo by to bylo lepší, kdyby se film sestříhal tak na 60 minut... Beanův pitvořící se obličej totiž po nějaké té půlhodince poněkud začne nudit. Co se ale filmu upřít nedá je fakt, že některé pasáže skutečně umí rozesmát. Otázkou zůstává, zda by se na tento film dalo dívat bez Dafoea, Rocheforta, Rodena, krásné Emmy de Caunes a roztomilého ruského hošíka. Já si myslím, že ne... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Ksichty, ksichty, starý ksichty...já už jsem na to asi moc starej... Chová se jako idiot, chodí jako idiot, párkrát se mi naskytla příložitost k pousmání - bohužel to není zásluha Beana. O scénáři se nemá cenu zmiňovat, jen vzpomínám na dobu, kdy poprvé přišel mr.Bean na obrazovky - pane to byl šrumec !!!! A proč jsem se díval? Kvůli svým dětěm. Ty se bavili náramně. Hlavně ten sedmiletej !!! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak nízké hodnocení si návrat pana Beana určitě nezaslouží. Mně se to totiž opravdu líbilo. Pan Bean mě dokázal rozesmát jako tenkrát a to je účel, se kterým hodlal natočit tento film. Přitom řikal, že už nikdy nechce s jeho alter egem mít nic společnýho. Jsem rád, že svůj cíl nesplnil. Jeho průjezd Francií za to totiž určitě stojí a néé že ne! A i když je tam pár scének humorně nic moc, převyšují je ty podařené a zábavné. Jediné co mi opravdu vadilo, tak snad ten opravdu bláznivý příběh, ale u něj je to nejspíš povinností. U těchto prázdnin věřím, že se na ně s radostí znovu a rád pokud budu moci podívám. Jeho přiblblý úsměv mi za to určitě stojí. Mimochodem Willem Dafoe režisérsky fakt válel... --- K čemu je policista se zlomeným srdcem? Bez tebe nejsem nic, nic, nic, nic, nic....NIC! ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Druhy celovecerny Bean na mna posobil, ako pokus Rowana Atkinsona ukazat "hlbsiu podstatu" postavy Mr. Beana. (to som vsak pravdepodobne, sudiac podla okolitych komentarov, bol asi jediny... :) Vznikol tak podla mojho nazoru pomerne prijemny mix Chaplinovskeho The kid, Begniniho La vita e bella obleceny v Beanovom zasumelom saku. Radim vsak, vypnut film tesne pred zaverecnym "uzasnym" spevackym vykonom vsetkych zucastnenych. Good bye Mr. Bean! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (27)

  • Počas scény, kde Sabine, ktorú hrá Emma de Caunes, hlboko zaspí v aute a chrápe, herečka skutočne spí. Pre vieryhodnosť scény sama požiadala, aby jej bola podaná tabletka na spanie. Z chrápacieho momentu bola ale neskôr v rozpakoch. (Arsenal83)
  • Křestní jméno Beana (Rowan Atkinson) je zřejmě "MR", jak je patrné z letmého pohledu do jeho pasu. To je v souladu s několika zmínkami v původním seriálu Mr. Bean (od r. 1990), kde musel často uvádět své křestní jméno na různých formálních dokumentech a do závorky "křestní jméno" vždy psal "Mr.". Kdysi se objevovala vytrvalá fáma, že v Beanově pasu v nějakém seriálu nebo filmu je uvedeno jeho křestní jméno Rowan, jako Rowan Atkinson, ale nikdy nebyly uvedeny žádné konkrétní citace nebo snímky obrazovky, které by tuto fámu potvrzovaly, takže je pravděpodobně nepravdivá. Beanovo křestní jméno je tedy stále "Mr.". (imro)

Reklama

Reklama