Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Trochu Zoolander na ledě, trochu Vybíjená, Poloprofesionál, Ricky Bobby... Ale pořád zábavné. Willa Ferrella mám takhle rád a líbí se mi, jak si Ledově ostří zároveň dělají legraci ze sportovních filmů, ale přitom ten příběh o přátelství myslí docela upřímně. Řada scén je vážně k zbláznění vtipných, ale najdou se i o trošku (ne o moc) slabší chvilky. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Musim se priznat, ze jsem tento film nesledoval uplne...jen jsem po nem tak pokukoval, kdyz bezel v letadle, jeste jsem k tomu vetsinou poslouchal neco jineho...ale proste si to hodnoceni neodpustim, protoze me nic na svete nedonuti se na to divat znovu :). Sice se nakonec teto trapne komedii podarilo me rozesmat, ale to tim zpusobem, ze jsem si pak rikal jak jsem klesnul. A navic to bylo jen dvakrat...Proste klasicka podprumerna americka komedie. ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

"Jakoby už tak nebylo krasobruslení dost teplý." Skvělá rozjetá zábava, jen se člověk musí nechat bavit a nehledat drobné nešvary, které k tomuto žánru obvykle patří (předvídatelná dějová linie, přehnaní záporáci). Navíc mám slabost pro krasobruslařské filmy a krasobruslení vůbec, takže není co řešit. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

I developed a move. A move the likes of which the world had never seen before. A move so revolutionary, so dangerous that it would have catapulted the team that stuck it straight to the top. And like many revolutionary ideas, it just scared the shit out of the establishment. So I quit. And I took it to the one place on earth batshit crazy enought to give it a try. North Korea. Behind the Bamboo Curtain, they call it "The Iron Lotus". Will Ferrell opět nezklamal. Jeho a Hederovi společné bruslařské kousky ´sou nezapomenutelně sexy, a hlášky, které oba drmolí celý film, vás prostě převálcujou. Takhle dobře ´sem se naposledy bavil u Anchormana. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem béčkovou, přehrávanou a trapnou komedii, příznačnou pro jméno Willa Ferrella, ale dostal jsem nejlepší nášup vtipu, od zhlédnutí Lásky nebeské. Neuvěřitelný průvan do zatuchlého rybníku parodií, plný scének, které překvapivě fungují přesně tak, jak mají, to je Blades of Glory! Přehrávání dvou hlavních postav je dovedeno k dokonalosti, hlášky jsou precizně trapné a tím i vtipně, pointa filmu extra teplá a zanícení trenéra krasobruslařů, "inspirující". Finále je povznášející a po zhlédnutí jsem měl abnormálně dobrý pocit ze skvěle strávené hodinky a půl, přesně o tomhle by filmy měly být. 90% 06.02. 2010 ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Styl bruslení Chazze Micheale Michalse byl inspirován stylem skutečného krasobruslaře Elvise Stojka. (Bajda)
  • Ve filmu se mluví stále jen o "zimních hrách" a ani náznakem se neobjevuje slovo olympijský, jehož užití je Mezinárodním olympijským výborem z marketingových důvodů přísně licencováno. (melica)
  • Plán Stranze a Fairchild zranit Chazze "pod kolenem a nad kotníkem" odkazuje na útok na Nancy Kerriganovou z olympijských her v roce 1994. (Bajda)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama