Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Dokonalé ve své stupiditě, ještě větší nářez než Zoolander, promyšleno do posledních detailů, ačkoli se to možná nezdá, je to velmi chytrý film a mě si rozhodně naplno získal, některé gagy jsou geniální a místy sem se trhal smíchy na kusy... Blades of Glory dokonale definují můj komediální vkus:) mimochodem Will Ferrel je borec! ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Docela podařená zábava, ale absolutně ničím výjimečná. Obsazení a herecké výkony byly dobré, mám rád Willa Ferrella a v dalších rolích se objevili Jon Heder (Napoleon Dynamite), Will Fichtner (Prison Break) a Luke Wilson. Scénář byl docela zábavnej, ačkoliv nijak překvapivej, bylo jasné, že vše dobře skončí. Krasobruslařských kreací si užijete dost, stejně jako přiblblejch forků, škoda jen občas poněkud hrubozrnného humoru. Zábavná komedie, ale myslím, že se na to víckrát nepodívám. ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

70% ledoborec s čtyřprocentním lakem, tunami parodických odkazů a camey krasobruslařských hvězd. Svět je plný protikladů. A ty se přitahují...I na ledě. Ferrell coby sexuální maniak v převleku oslizlého kovboje reprezentuje showmanství a lascivní kontakt s publikem. Zázračné dítě Heder a la dívenka z výloh Terranovy obluzuje vybroušenou ladností. Když se tyhle archetypy mačkají a potí na jednom stupni vítězů, začne jim hořet za patami (chlupatý maskot doslova, kariéra obrazně:) Nakonec jim nezbude než vytvořit s nenáviděným rivalem jednopohlavný pár, což je těžší figura než vražedný axel s odhozem...Škoda přehuštěnosti zápletek, které se nešikovně proplétají v osobě sestry padoušských nepřátel. Těch 70% berte s rezervou. Udělila je bytost, která zimu tráví promodralá na kluzišti / přehráváním exhibicí božského Pljuščenka, nesmrtelných Anissiny-Peizerata a volných jízd švýcarského kouzelníka Lambiela:-))__P.S.Ledově ostrý vtip pouze pro angličtináře: How is music like ice skating? If you don't "C sharp" you'll "B flat. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Tisickrat lepsie, nez som cakala. Nepotrpim si ani na jedneho z tych 2 komikov (ani trochu) a mam rada povodne Ladove ostrie, takze v mojich ociach aspirovalo na odpad. 4* su prekvapenim tohtorocnych majstrovstiev:) Inak ale samozrejme hromada prehnanych radobyforov, pravdepodobnost (keby mohla, tak) pod bodom mrazu, minimum samotneho korculovania a co, tak vhodne max na exibiciu (co ale mozno nie je uplne minus), predvidatelny dej, ... V ramci rodinky podobnych komedii s takymto humorom ale asi najlepsie... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Škoda toho pomerne slabého hodnotenia, pretože takúto zhovadilú, brutálnu šialenosť len tak ľahko nenájdete. Tu už nie sú zábavné iba jednotlivé scény, ale svojím blbým, parodickým humorom (vrátane celej výpravy) vyznieva do číreho šialenstva aj celý snímok ako celok. Will Ferrel je v takomto type zvrátenej zábavy majster sveta. 6.7.2018 - po opätovnom niekoľkonásobnom pozretí zvyšujem na plný počet. Podľa môjho názoru na filmovom plátne neexistuje už nič šialenejšie a strelenejšie, film Ľadovo ostrí sú králi nielen na ľade ale aj na plátne, bravooo ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • O jedné z hlavních rolí uvažoval i Ben Stiller. Přišla mu však příliš podobná těm které už hrál. A tak na scénu vstoupil Will Ferrell. (Siriuss)
  • Chazz  (Will Ferrell) si ve finále poranil pravý kotník, za který jej Jimmy (Jon Heder) drží při roztáčení riskantního prvku Železný lotos. (melica)
  • Will Arnett a Amy Poehler, ktorí hrajú súrodencov, sú v reálnom živote manželia. (Raccoon.city)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno