Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (513)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je rozhodně jízda. Krasobruslení nijak zvlášť nemiluji, ale tohle byla tak perfektně udělaná komedie, že jsem se některým hláškám a některým scénkám musel smát ještě relativně dlouho po skončení filmu. To byl úžasný nápad natočit něco takového. Tahle komedie je prostě nářez a útok na vaše bránice je zaručen. Já jsem se tedy takhle hlasitě dlouho nesmál, prostě tohle dílko je naprosto perfektně udělaná zábava, která stojí za skouknutí. Co zde předvádí Will Ferrell, to je něco nepopsatelného, jeho postava mu dává velké možnosti a on toho beze zbytku využil. Dá se říci, že právě on táhne celý film. Ale příliš nezaostává ani Jon Heder, kterého jsem viděl vůbec poprvé, ale roli toho naivního a citlivého krasobruslaře zahrál velice dobře. Takhle má vypadat ideální komedie. Zajímavý a napínavý děj, k tomu mnoho vtipných hlášek a vtipných scén, a úspěch je zaručen. Já se bavil a zatímco pro někoho na těchto stránkách je nemyslitelné dát jeden rok staré americké komedii pět hvězdiček, tak já je udělím, protože pokud bych téhle komedii nedal pět hvězdiček, tak jaké komedii bych je pak měl dát? Proto maximální hodnocení. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jeff Cox, Craig Cox, John Altschuler, Dave Krinsky .. Oheň a led. Jak účelné spojení.. Bylo by celkem snadné odstřelit tuto komedii jako tuctovou podprůměrnou podívanou. Něčím víc na letmý pohled vlastně ani není. Už samotný příběh je ten nejpřímočařejší a do puntíku plní zavedené schéma. Jenže tento snímek je o drobných detailech, vypilovaných sestavách, kdy vždy hraje jeden úžasný song za druhým a atypické dvojici bruslařů s ksichty Will Ferrell (jeho kurs u mě značně stoupá) a Jon Heder - těm extravagantním klučinům to spolu vážně slušelo. A ono to vlastně stačí .. na bezmyšlenkovité, přesto zábavné večerní osvěžení. 70%. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Stále si neviem ujasniť, či to mala byť provokujúca satira na krasokorčuliarske športové filmy alebo komédia určená pre homosexuálne orientované publikum. Dvaja chlapíci, profesionálni krasokorčuliari, vytvoria spoločný súťažný pár. Vzájomná nevraživosť, čo si voči sebe vypestovali počas svojej sólovej kariéry, sa zmení na súlad, ktorý im pomôže k úspechu na prestižných zimných športových hrách. Nebudem dneska ostrý, takže "Ľadovo ostrí" hošani dostanú odo mňa poslabšie tri hviezdičky. *** ()

Shit 

všechny recenze uživatele

ohohou, tohle teda byla jízda. Původně sem na to ani moc koukat nechtěl, protože Farrella zas tak moc nemusim, ale tady je naprosto krutej, sice opět hraje stejně jako vždycky, ale sem to prostě sedne jak prdel na hrnec. A ta první jízda dvojice Farrell, Heder byla něco nepopsatelně masakrujícího, že mě to na zbytek filmu úplně rozsekalo. Bohužel se prostřední část opět jako ve většině Farrellových filmů, skloní trochu k moc velký šaškárně,ale pořád to je strašně vtipný a zábavný a díky perfektnímu výběru písniček k jízdám i dostatečně svižný. Pojetím mi to trochu připomělo Zoolandera. Je to učitě suveréně nejzábavnější film s Farrellem v hlavní roli ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Tisickrat lepsie, nez som cakala. Nepotrpim si ani na jedneho z tych 2 komikov (ani trochu) a mam rada povodne Ladove ostrie, takze v mojich ociach aspirovalo na odpad. 4* su prekvapenim tohtorocnych majstrovstiev:) Inak ale samozrejme hromada prehnanych radobyforov, pravdepodobnost (keby mohla, tak) pod bodom mrazu, minimum samotneho korculovania a co, tak vhodne max na exibiciu (co ale mozno nie je uplne minus), predvidatelny dej, ... V ramci rodinky podobnych komedii s takymto humorom ale asi najlepsie... ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Scénáristé prohlašují, že většina dialogů Willa Ferrella jsou čiré improvizace nebo repliky, které si Ferrell osobně upravil. (Siriuss)
  • O jedné z hlavních rolí uvažoval i Ben Stiller. Přišla mu však příliš podobná těm které už hrál. A tak na scénu vstoupil Will Ferrell. (Siriuss)
  • Podle vlajek vztyčených při ceremoniálu by se na medailových pozicích umístili USA, Severní Korea a Švédsko. Švédsko nezískalo medaili v mužích-jednotlivcích od roku 1929 a Severní Korea dokonce nikdy. (Bajda)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama