Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (866)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $63,224,849Tržby Celosvetovo $205,135,175Tržby za predaj DVD v USA $74,320,260 //počet predaných kusov 5,408,737║ Prvá polovica je akási nemastná neslaná, v tej druhej sa to konečne rozbehne do slušných obrátok ako je zvykom u filmov od režisérky Nancy Meyersovej. /70%/ ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Je to možná trochu zvrácený pustit si tenle film, když padají teplotní rekordy staré desítky let (červenec 07), ale třeba ten sníh aspoň trochu ochladí... Vždycky když přijedu někam na nový místo-hotel,penzion,chatka pobíhám tam stejně nadšeně jako Winslet. Jako první letim do koupelny a pak hledám postel, prostě nadšeně rekognoskuju terén. Z takový výměny bych byla věru nadšená. J, Black byl roztomilý, Diaz až moc usměvavá, Law sexy a Winslet pro změnu ubrečená. Hudba příjemná, konec očekávatelný. Už ale jen za ty znímky o soundtracích s Blackovými úžasnými hláškami a cameem Dustina Hoffmana 4*. A chci další prázdniny!!! ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

No čo...Komentovať vzťahové peripetie a ľudské osudy a vôbec scenár ako taký v romantických komédiách veľmi nemá zmysel. Paušálne nám ponúknu to, čoho sa chceme nabažiť - čo naplnili aj Meyersovej Prázdniny. Príjemne to odsýpalo a mierna americká naivita sa dala odfiltrovať. V podstate celkom dobrý priemer vo svojom žánri. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Nudná rutina. Nečekám, že se z každé romantické komedie vyklube druhá Láska nebeská nebo Deník Bridget Jonesové, ale Prázdniny nejsou ani romantické, ani legrační. Diaz je nudná barbína, ale ani další, mnohem charismatičtější herci, nemají co předvést. Navíc, stopáž přes dvě hodiny je u tohoto žánru vražedná (zvlášť když film opravdu nemá co nabídnout). Možná je to tím, že poslední dobou hodně koukám na staré hollywoodské pecky a jsem tudíž náročnější, co se stavby příběhu a dialogů týče, ale jsem si jistý, že za časů Lubitsche či Wildera by se do takhle slabého filmu peníze nevrážely. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Krásný, velký dům v LA vs. malý, útulný domek na Anglickém venkově, který bych si vybrala já? I přestože miluju Anglii a Anglický venkov je úžasný, šla bych do toho super velkýho domu v LA. Teď něco k filmu, velice příjemný, odpočinkový, Kate Winslet působila mile. Ale teda ten konec, ten byl příšernej. Od chvíle, kdy Cameron Diaz došlo, že právě odjíždí od muže svých snů, to šlo s filmem jenom z kopce. Někdy mi klasický americký happy end nevadí, ale tohle bylo moc. Uvažovala jsem kvůli tomu nad 3*, ale nakonec jsem se rozhodla jednu přidat. Ale film si radši vypněte 5 minut před koncem ()

Galerie (50)

Zajímavosti (28)

  • Interiér domu Amandy (Cameron Diaz) byl postaven ve studiu, a i bez stropu, elektriky, plynu a vody stál přes milion dolarů. (don corleone)

Reklama

Reklama