Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Torision 

všechny recenze uživatele

Znova výborná zábava a v podstatě napíšu podobnej koment jako k nedávně viděnýmu dílu Jackass 3.5. Je to výborná záležitost na house party nebo když je zrovna u vás na návštěvě váš kámoš a chcete si k tomu udělat správnou kulisu. A pokud nejste úplný balvani, tak se u toho musíte zasmát. Pravda je, že ani tady se kluci nevyhnuli extrémům (týkajících se především defekace, konzumace koňského semene atp.), ale u ostatních držkopádů, scénky s taxikářem a teroristou, různejch úskoků atp. jsem se chlámal úplně výborně. ()

Lomy 

všechny recenze uživatele

Naprosto dementní krávovina o partě kreténů, která se pokouší šokovat diváky svojí snahou o vlastní sebedestrukci všemi možnými i nemožnými způsoby. V některých momentech dosahuje jejich "kreativita" v praxi až tak neuvěřitelných výšin, že se tomu člověk nemůže nezasmát. Ale na druhou stranu je to někdy až tak nechutně uchylný, že normální a především po psychické stránce zdravý jedinec se na to nemůže dívat.. tedy rozhodně ne bez trvalých následků. ()

Reklama

-Ravee- 

všechny recenze uživatele

"Jackass:The Movie" měl skvěle vyvážený poměr mezi vtipem a brutalitou.. To zde ve dvojce chybí a z "jiné" ale vtipné zábavy, kterou nabízela jednička, se stala už ve své podstatě jen velmi nebezpečná a mnohem nechutnější "zábava", která rozhodně není pro každého.. I tak má ale druhý díl své velmi světlé momenty.. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Tak toto skutečně nemá obdoby. Přemýšlím, kdo je cílovou diváckou skupinou a je mi jasné, že já to nejsem. OK, zkraje to šlo, ale jak začalo přituhovat (skutečně někdo může polknout koňské semeno, nebo si nechá srát na hlavu a ještě mu to přijde vtipné a ne nechutné???), tak jsem to prostě srabsky vypnula. Odstud podsud. A to jsem si myslela, že jsem hodně otevřená a už vůbec né prudérní. Chyba! ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Tady to chlapci z MTV už trochu přehánějí, v kuse si ubližují a válejí se s tak hurónským smíchem po zemi, až jsem jim místy nevěřil, že se někdo může takhle bavit. Ale masakroidní je Ehren McGhehey (mimochodem mu vyrazili dva zuby) jako terorista a výměna Prestona s Philem Margerou - megahlína. Jinak tu Steve-O zase zvrací a Dave England všade kadí, takže normálka. A teče tady i podstatně víc krve než v prvním díle. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)
  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)
  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)

Reklama

Reklama