Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (370)

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Nenáročná podívaná s myšlenkami hlubokými asi jako kaluž, s průběhem jasným jak facka, papír šustí při všech dialozích o cestě za snem, které tu byly už tolikrát... Taneční scény jsou ale fajn, neurazí, nepotěší, občas i zaujmou. Charisma ústředních herců balancuje na kritických hranicích, Tatum si to vynahrazuje drsným ohozem a Dewan délkou sukně. *** Poznámka: Mnohem zajímavější než film je diskuze pod recenzí na Filmpubu... ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hodně kamarádek, které dělají tanec, mají tento film za jakousi modlu. Bohužel, v průběhu sledování jsem nepochopil proč. Jistě, tančí se tu, jsou tu celkem chytlavé písně, ale tím to pro mě, jakožto netančící část publika, končí. Na Jennu se sice dalo koukat a účast Deirdy Lovejoy ze seriálu The Wire mě potěšila, ale opravdu tady končí pozitiva. Zbytek je nuda. Protože o nějakém příběhu, logice nebo motivaci postav nemůže být v tomto případě řeč (viz. komentář uživatele Ivoshek). 40 % s tím, že tohle určitě není Hříšný tanec pro "naši" generaci. Protože tohle za 10 let upadne v zapomnění, kdežto "Hříšňák" je věčný… :-) ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Aj keď napísať, že aspoň kvôli choreografii sa film oplatí vidieť je trošku blbosť, keď podobné choreografie, tance je teraz možné vidieť v každom druhom videoklipe, tanečnej súťaži. No je to spojené aspoň, aj keď už so skoro vyschnutou kvapkou ľudského príbehu, sympatickými hercami a chytľavými nielen tanečnými, ale aj hudobnými rytmami. Alebo inak povedané stopercentné klišé zabalené do príťažlivého obalu. 60%. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Na to, ze je to len dalsi tanecny film z chudobnej stvrti a problemami s porozumenim okolia... ok. Velke minus za tu 1 smrt, podla mna zbytocne a plus za hudbu a zaverecne tanecne predstavenie. Update: V roku 2012 po x zhliadnutiach a y novych horsich tanecnych filmoch dviham o 2* na plnku. Vzdy si rada pozriem. (I ked priznavam, ze mozno preto, ze telke nevenujem plnu pozornost a zameriavam sa len na sceny, ktore sa mi pacia. :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vy tu mluvíte o tancování, jakoby to byla atomová fyzika." Tanec mě provází celým mým životem a nemohu napsat, že bych z toho byl šťastnej. Vždy, když mě chce mít Osud za pitomce, tak mě někdo vyzve či spíše donutí k tanci. Já tedy každou předem svědomitě upozorním na to, že je to na její riziko a pak se do toho vrhnu v medvědím rytmu a se sloním taktem. Nicméně filmy o tančení mi nevadí a pohádka o baletícím hip-hoperovi mě celkem bavila. Jednak se při ní vrtělo celkem zajímavě a hlavně dámská část kolektivu ve mně probudila poměrně dost nízký pudy. Tak proč šetřit hvězdami, když v pohádkách je děj nepodstatnej a míra moralizování nepřekročila únosnou míru? ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama