Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (370)

Payushka 

všechny recenze uživatele

Rozhodne tenhle film dostava cenu za nejoriginalnejsi preklad nazvu! (haha) Jinak fajn hudba a choreografie, akorat z tech vsech klise vam bude postupem casu na nic, nemluve o neustalem vnucovani toho co je cool - drsny hoperi, vohakly do mikin XXL, kteri nakonec vypadaj, ze maji delsi telo jak nohy. Ted uz tu chybi jenom Ali G. (btw proc Tyler furt dokola tak divne placa rukama???) ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Vzdělání doplněno, můžu si udělat čárku u všech tří dílů :-) Vzal jsem to teda v opačném pořadí, ale myslím, že mi to nijak neuškodilo. No...musím říct, že jednička byla asi nejlepší. I když dvojka byla také ucházející. Tatum je beze sporu velmi dobrý tanečník, jeho pohyby jsou přirozené a závěrečný tanec byl podle mého laického oka na vysoké úrovni. Při nejmenším to bylo hezky natočeno. Co se týče příběhu, tak divák mohl v pohodě předpovídat jakoukoliv následující scénu :) Zkrátka to bylo hodně okaté a maximálně předvídatelné. Ale jak už jsem jednou psal - to zkrátka k těmto romanticko-hudebním filmů neodmyslitelně patří a divákům (zejména dívkám) se to prostě líbí. Když shrnu celou trilogii Let's Dance, musím říct, že jsem čekal mnohem větší propadáky. No a jelikož mě to v podstatě nenudilo a příjemně se na to koukalo, brzy zajdu do kina na čtvrtý díl. To jsem zvědavý, co to bude za revoluci (revolution) :) Let's Dance 1 hodnotím následovně - 75% (with J.) ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

No. Takže predtým ako sme s kamarátkami chceli ísť do kina, sme asi dva až tri týždne rozmýšľali, o čom môže byť. Napokon sme šli. A neľutovali sme toho. Bol to úžasný zážitok. Ešte keď bola taká veľká tma v celom kine a pri poslednej tanečnej scéne, pustili hudbu...no to bola len atmosféra. Herci hrali priemerne ale ja som bola úplne očarená Chaningom Tatumom a jeho spôsobom tanca.Nikdy neprestanem cítiť také podivné mrazenie, postupujúce po mojej chrbtici, keď to budem pozerať. Soundtrack úžasný, dej síce nie veĺmi nápaditý, ale tanec nehorázne dobrý. Takže asi tak 75%. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Vykradnutá encyklopédia filmových klišé, ktorá zlyháva na úrovni dramatickej, romantickej a aj komickej. Herecky úplná tragédia, čiže jediné čo ostáva sú tančeky. Let’s Dance všakže :o). V tomto smere sú schopnosti a talent ústrednej dvojice (Tatum, Dewan), chvalabohu na protipóle k tým hereckým, a z toho čo spolu na parkete predvádzali mi občas behal mráz po chrbte. Kto v tanečnom filme nebude hľadať veľa filmového umenia (choreografička na režisérskej stoličke), bude spokojný. 50% ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Na to, ze je to len dalsi tanecny film z chudobnej stvrti a problemami s porozumenim okolia... ok. Velke minus za tu 1 smrt, podla mna zbytocne a plus za hudbu a zaverecne tanecne predstavenie. Update: V roku 2012 po x zhliadnutiach a y novych horsich tanecnych filmoch dviham o 2* na plnku. Vzdy si rada pozriem. (I ked priznavam, ze mozno preto, ze telke nevenujem plnu pozornost a zameriavam sa len na sceny, ktore sa mi pacia. :) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama