Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (371)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vy tu mluvíte o tancování, jakoby to byla atomová fyzika." Tanec mě provází celým mým životem a nemohu napsat, že bych z toho byl šťastnej. Vždy, když mě chce mít Osud za pitomce, tak mě někdo vyzve či spíše donutí k tanci. Já tedy každou předem svědomitě upozorním na to, že je to na její riziko a pak se do toho vrhnu v medvědím rytmu a se sloním taktem. Nicméně filmy o tančení mi nevadí a pohádka o baletícím hip-hoperovi mě celkem bavila. Jednak se při ní vrtělo celkem zajímavě a hlavně dámská část kolektivu ve mně probudila poměrně dost nízký pudy. Tak proč šetřit hvězdami, když v pohádkách je děj nepodstatnej a míra moralizování nepřekročila únosnou míru? ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Zhudebnění songu Avril Lavigne Ska8erboy? Princezna a žabák? Paint it black? Life on the streets? Baletní špičky vs r´n b patičky? Sympatická herecká dvojka, pár příjemných songů, co vyšumí z hlavy jak levné šampaňské, průměrná notověkroková veselice pro náctileté publikum. A jedna parádní scéna. Hledej, šmudlo. 50% ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Videl som (zo solidárnosti k frajerke, ktorá mala náladu práve na takýto výplach) a presne podľa očakávania som trpel. Asi by som to vôbec nemal hodnotiť, pretože tanečné filmy a muzikály z duše nenávidím (samozrejme okrem Moulin Rouge a South Park: Peklo na Zemi :-)), ale predsa: tá smršť klišé a predvídateľných "zvratov" by mi až tak nevadila. Ale že sú hlavní predstavitelia totálne nesympatickí, niet medzi nimi ani štipky chémie a podávajú najhoršie herecké výkony, aké som videl za posledných 10 rokov (a to som minule pozeral kúsok ruskej telenovely Úbohá Nasťa!), to ma dostalo. Dve hviezdy za slušne zvládnutú choreografiu a dobré tanečné výkony. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Nenáročná podívaná s myšlenkami hlubokými asi jako kaluž, s průběhem jasným jak facka, papír šustí při všech dialozích o cestě za snem, které tu byly už tolikrát... Taneční scény jsou ale fajn, neurazí, nepotěší, občas i zaujmou. Charisma ústředních herců balancuje na kritických hranicích, Tatum si to vynahrazuje drsným ohozem a Dewan délkou sukně. *** Poznámka: Mnohem zajímavější než film je diskuze pod recenzí na Filmpubu... ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Po dlouhe dobe se konecne zase zacly tocit tanecni filmy a ja se svoji slabosti pro tanec tenhle film nemuzu hodnotit jako film obecne. Ja si proste cas sledovanim tanecnich cisel neskutecne uzivam. V zanru tanecnich filmu 85%. Jen by me zajimalo, proc tomu distribucni spolecnost vymyslela do cestiny jinej anglickej nazev. Stupidita. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama