Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (180)

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Skoro jako ženské sedící za kasou u nás v sámošce, na sobě přehoz a z paměti ťukají cenu na staré klávesnici polorozpadlé pokladní kasy. Třetí v řadě čekáš, až si staré báby před tebou povykládají lokální novinky týkající se vesnických celebrit a s vypětím všech sil držíš místy nervy z netrpělivosti nebo záchvaty smíchu na uzdě. Neskutečná zábava! Je jasné, že typická potrhlá americká komedie ve stylu Waiting, zasazená do takového prostředí nebude tak zábavná. Stejná sestava, stejný koncept. Frajer, jeho sok, pár nebožáků, hloupý šéf, mudrc, blondýna a vyústění happyendem. Celé je to hloupé, ale stejně ti to se slušnými herci přijde vhod, jako zábavná oddechovka. No dnes by bývalo hodnocení o něco slabší, ale kdysi jsem měl tento žánr docela rád. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

55 % - Vesměs průměrná romantická komedie, která má "své" chvíle, ale vedle nich i řadu takových, které měl střihač bez milosti poslat k zemi střižny. Jenže pak by z toho byl krátkometrážní film :-) Už od počátku je jasné, jak jsou rozdané karty a podle jaké šablony že to pojede. Ano, slizká hvězda versus sympatické netáhlo, pak přijde krasavice, netáhlo se začne snažit, po chvíli mu padají klacky pod nohy, které on chrabrým stylem překonává. Pak je tu samozřejmě velký třesk, rozkol rýsujících se holubiček, aby se to v závěruvšechno slepilo dohromady. Zaměstnanci okolo Zacka a Vince jsou klasická komediální průřezovka bizarních týpků, samozřejmě tradičně přitažená za vlasy: přisleplý asexuál, charakterní Hispánec, připosraný manager, despotický liliputánský majitel... A na tuhletu obehranou šablonku jsou navěšeny fórky, které to celou táhnou kupředu. Občas jsem se zasmál, občas jsou zvedal oči v sloup, jako u každé hollywoodské instantní polévky. ()

Reklama

TheSame 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že pitomější "komedii" jsem už zas dłouho neviděl... Dětskost, špatné vtipy a celková infantilnost téhle "pohádky" mě nakonec donutila začit fandit hlavnímu záporákovi(což určitě nebyl režisérův původní plán) a naopak nenávidět hlavního hrdinu - rádobyvtipného nafoukaného kreténa Zacka... Ta jedinná hvězda je za to, že jsem si alespoň díky tomu vzpomněl na svojí dávnou historii brigádníka v podobném kolektivu supermarketu a na pár blbečků, kteří byli některým hereckým charakterům až nápadně podobni ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Konečně po delší době zase nějaká originální romantická komedie, kde se nevyskytuje ani školní večírek, ani fotbalové mužstvo složené z nagelovaných modelů, ani záchodový humor, ani trapné dialogy, takže svým hodnocením rád trochu zvednu průměr, protože jsem se fakt pobavil. Ano, je to další z filmů podle typického romanticko-komediálního schématu, ale to netradiční prostředí, krásný suchý humor a vtipně napsané charaktery postav mě prostě dostaly. 70% ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

taková jemňoučká "komedie", která se snaží nikoho neurazit a zlehka šlape okolo vás po špičkách. Asi jsem už příliš zmlsanej z těch politicky nekorektních šíleností typu "policajt ze sámošky" a "zevlovat a prudit" aby mi to připadalo jakkoliv zábavný. Nemluví se tu téměř sprostě, tvůrci se zmůžou maximálně na vtipy o prdění...není on to spíš rodinný film? ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Dax Shepard (Vince) sa musel prefarbiť na blond, pretože sa príliš podobal na Dana Cooka (Zack). (misterz)
  • Vo filme si zahrala aj Eva Longoria, jej scéna sa však do kín nedostala. Nájsť ju ale možno na DVD. (misterz)
  • Dax Shepard (Vince) tvrdí, že vlastní vzácnu Hondu 1981, ale v skutočnosti išlo o Hondu Civic 1300 FE [SL] z roku 1982. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama