Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem dost příjemný film, který vypovídá o všech možných krizích ve vztahu docela dost. A většinou to opravdu funguje a ty emoce se dokonale přenesly na mě a s postavami jsem fakt soucítil. Za to samozřejmě můžu vděčit perfektnímu obsazení, kterému vévodí čím dál lepší Zach Braff. Možná akorát, že těch krizí tam bylo až moc a kdyby dali tvůrci víc prostoru třeba linii s Casey Affleckem, tak by to bylo možná ještě lepší. Ale i tak spokojenost. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý generační snímek o různých stadiích partnerských vztahů. Hlavní postava filmu, Michael si zrovna zařizuje život se svojí těhotnou přítelkyni Jenn a zároveň potkává mladou studentku, se kterou by si ještě mohl užít předtím než se dostane do chomoutu. Oproti tomu jeho kamarád z práce je už nějakou chvíli táta, ale dítě ho od jeho manželky spíš odděuje než naopak. A maminka Jenn si zase ve svých padesáti letech prochází typickou kryzí a přemýšlí, zdali její život a manželství nebyl jen promarněný čas ... ()

Reklama

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč dávám tak vysoké hodnocení. Podobný příběh najdeme v každém druhém romanticky založeném filmu. Tady se mi ale něco líbí. Zřejmě to budou dialogy, které nejsou vůbec hloupé. Příběh je propleten vztahy a jejich komplikacemi. Záverečná část filmu mi přijde přirozená, smypatická. Stejně tak i herci. Vlastně i celý film. Hodnocení: 70% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Paul Haggis .. Bravíčko. Úžasná mozaika vztahů mladých lidí na životní křižovatce. Nebylo by se ani třeba rozepisovat - tento snímek se Vás svým intenzivním obsahem buď dotkne a následně strhne, nebo kolem prosviští bez emocionálního zachvění… K dokonalému souznění mi chybí jen trochu „obyčejnější“ prostředí - pravda, americká vyšší třída je nám na hony vzdálena, ale jinak postavy řeší a bude řešit stále ty stejné problémy jako asi každý z nás. A celek převyšuje vzpomínané Garden State o několik tříd (IMHO nesrovnatelné filmy). Především má lepší scénář - ruka zkušeného matadora jde zejména v dialozích poznat. Zážitek vydatně gradují taktéž herci (Zach bez debat válí a ta kočenka Rachel co mu zkomplikuje čekání na oné křižovatce je taktéž výtečná) a umocňuje výborný písničkový podklad. Pět jak vyšitých. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Druh filmu, který se v takové kvalitě vidí málo. Ačkoli jsem narazila na dost rozporuplných reakcí a měla jsem pocit, že jsem viděla asi něco jiného. Příběh je opravdu jako vystřižený ze života a s jeho postavami se dokážete okamžitě ztotožnit. Herci jsou perfektní, tak samo jako scénář. A hudba je stejně hezky poslouchatelná jako u Garden State. A myslím, že po tomhle kousku už můžu klidně říct, že Zach Braff je génius. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Hlavní představitel Zach Braff se podle svých slov také trochu podílel na scénáři a "okořenil pár dialogů". Také napsal závěrečnou scénu odehrávající se na verandě. (HappySmile)
  • Do role Jenny byla původně obsazena Rachel McAdams, ale nakonec byla nucena film nenatočit kvůli jiným závazkům. (HappySmile)
  • Když Michael (Zach Braff) usne při čekání na Jennu (Jacinda Barrett) na verandě, můžete si všimnout vyrytých iniciálů "Z.B." (Zach Braff). (HappySmile)

Reklama

Reklama