Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dosť dlho som bol v tom, že sa jedná o jednu z tých priblblých romantických komédií. Vysoké hodnotenie na CSFD naznačuje, že to nebude celkom pravda. A veru, že nie je, pretože s komédiou to veľa spoločného nemá i keď sa sem -tam zasmiať dá. Nahliadnuť striedavo do problémov manželstva po 30-tich rokoch a dlhšieho vzťahu, ktorý je tesne pred vstupom do manželstva je zaujímavé už samo o sebe a čo až do toho príde nevera? Len vtedy to začína naberať na obrátkach a scény hádok, klamstiev a presviedčania sú doslova adrenalínové. Prvá tretina filmu je trošku rozťahaná, ale hneď po C. Affleckovej vystresovanej scéne, v ktorej nevie klamať a nevera sa prevalí je film 100%-ný. Celý záver na schodoch i s piesňou "I Miss you " je dojímavý i vtipný a nebyť dlhšieho rozbehu v úvode, uvažoval by som o plnom hodnotení. 80%. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Moc důvodů, proč dát vůbec nějakou hvězdičku, mě nenapadá. Absolutně nudný děj, jakoby z oka vypadl příhodám Doktora z hor, absolutně nudní a nesympatičtí herci a ani špetka humoru. Vlastně jo, jednou jsem se zasmál. To kdy už sem si říkal, že to fakt vypnu, ale nakonec se přemluvil, že to bude třeba lepší. A ono nebylo...:-)Kdo spí rád přede dveřma, ať se na to podívá, já už nikdy:-)10% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Drama o 4 vztazích pojatý mírně vtipně, ale opravdu hodně mírně, ale to ani nějak nevadí protože ono samo o sobě to je fakt docela chytlaví a i když tenhle typ filmů nějak nevyhledávám, tak se mi na to koukalo fakt výborně a to hlavně zásluhou vynikajícího Zacha Braffa. A musí se teda nechat, že konec se neuchýlil k žádným stereotypním situacím, ale všechno vyřešil originálně a tak trochu by se možná dalo říct i ze života ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mohla to byť vynikajúca vzťahová romantická dráma s prihliadnutím na vážnejšiu, dramatickú časť. V snímku sa riešia síce iba bežné, ale o to viac pálčivejšie problémy, ktoré riešia dvojice hlavne v dlhodobých vzťahoch - pocit prázdnoty, nespokojnosti sám so sebou, citové vyhorenie, obavy pred veľkou životnou zmenou (dieťa)..... Všetky jednotlivé dvojice aj so všetkými problémami tu boli rozobraté veľmi dobre a do hĺbky, pričom sa nezabudlo ani na prímes občasného humoru na odľahčenie situácie. Potom však prišli záverečné minúty a všetko to pozitívne razom vyšumelo. Vyústenie mi prišlo akési nedorobené a strašne odbité, ako keby sa autori zľakli úspechu alebo nevedeli čo ďalej so scenárom. Žiaľ zvolili si tú najhoršiu možnú variantu, čo celkovému dojmu výrazne uškodilo. Škoda, ale aj tak to vidím na lepší priemer. 65/100 ()

Ender66 

všechny recenze uživatele

Film o vzťahoch, o komplikovanosti veci zvanej láska a o tom ako človek dokáže ublížiť tomu koho veľmi miluje/miloval. Film o tom, že niekedy láska dokáže odpustiť druhému zradu a o tom, ž niekedy ani tá najväčšia láska nedokáže vzťah zachrániť. Film o tom, že vec ktorá nám na svete prináša najviac radosti nám zároveň prináša aj najviac bolesti... Ďakujem Zach-10/10. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Do kin doručeno pod názvem "French". (HappySmile)
  • Do role Jenny byla původně obsazena Rachel McAdams, ale nakonec byla nucena film nenatočit kvůli jiným závazkům. (HappySmile)

Reklama

Reklama