Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

genetique 

všechny recenze uživatele

Život ponúka mnoho prekážok, mnoho nástrah. A že láska nebýva len tým príjemným elementom života nás okrem vlastných skúseností presvedčuje aj mnoho filmov. Bez pravej lásky totiž na svete prežije len málokto a keď je jej životnosť v ohrození, treba bojovať minimálne tak urputne ako Michael (skvelý Zach Braff). Krásna romantická dráma s prirodzenosťou vdýchnutou priamo zo stromu života. Miestami jemne a citlivo nadľahčená, mohla byť viac, no to už by diváka minulo účinkom. Tak presne takýto typ filmov by mohli púšťať mladým ľuďom, ktorí pomýšľajú o manželstve, či o založení rodiny. A i keď som počas sledovania nevyronil slzu z dramatického záveru, či sladkej romantiky a ani som sa počas vtipných scén nijak hlasno nenasmial, zážitok je hlboký. 85%. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nevím, co se životem, udělám šílenou blbost a všechno se mi vyjasní. Přímému srovnání s Garden State se vzhledem k nerozhodnému Zachu Braffovi v hlavní roli ubránit nemůžu. Jsem rád, že se povedlo vystihnout patřičně "krizovou" náladu, kdy postavy bezradně postávají na místě a divák může jen přemítat o řešení s nimi. Trochu méně už se mi líbí, že závažná dilemata má naprostá většina širokého výběru postav. Byť jsou charaktery jakkoli antišablonovité, časté zoufalé pohledy se rychle přejí. Jelikož se Michael v jistých chvílích chová naprosto nesmyslně, nejoblíbenější postavou se pro mě stala Kim. Kdykoli se objeví, prozáří Rachel Bilson scénu až neskutečně a replikou "Nezajímá mě zítřek ani nic jiného. Hlavní je, že jsi tady" si získala moje srdce. I když nechápu, co vlastně na takovém nekňubovi viděla. Když při závěrečných titulcích poslouchám další střípek soundtracku, který přesně padne do nálady, přemýšlím, proč se vlastně ani při nejlepší vůli nedostanu přes třetí hvězdu a myslím, že za to může kromě argumentů výše právě Zach Braff. Co na tom, že jako JD nemá chybu. Jako Michael je nesympatický tak moc, že stahuje film o třídu dolů. ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

Film zo života, každý z nás predsa urobil nejakú blbosť, ktorú potom oľutoval. Nie je to inak ani z hlavným hrdinom tohto snímku. (Scéna s jeho "pokáním" ku koncu filmu je skvelá). Čo ma však zaujalo boli však uveriteľné a nestrojené dialógy, čo často človek vo filmoch nevidí. Len škoda, že príbeh by sa dal zhrnúť do jedného riadku... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem drobet vetsi komedii, particka skoro flakacu okolo hlavniho hrdiny k tomu vybizela, ale nakonec to bylo spis takovy vztahovy drama. Ale musi se nechat, ze perfektni, akorat trosku prehnany s tim, ze se rozchazel uplne kazdej. Co se tyce hercu, Zach Braff je paradni, ze zacatku ma sice ten svuj drobet noumovitej vyraz, ale nastesti dostane prostor i pro dramatictejsi sceny, kdy je naprosto nasranej a nadava a predvadi, ze skutecne umi perfektne hrat. Ostatni jsou taky fajn, ale za zminku uz stoji jen roztomila Rachel Bilson. I kdyz by moh bejt film drobet kratsi, mohlo se tam dat vic forku na osvezeni a obcas se mohlo drobet pridat na tempu, stejne se jedna o paradni komediodrama. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mohla to byť vynikajúca vzťahová romantická dráma s prihliadnutím na vážnejšiu, dramatickú časť. V snímku sa riešia síce iba bežné, ale o to viac pálčivejšie problémy, ktoré riešia dvojice hlavne v dlhodobých vzťahoch - pocit prázdnoty, nespokojnosti sám so sebou, citové vyhorenie, obavy pred veľkou životnou zmenou (dieťa)..... Všetky jednotlivé dvojice aj so všetkými problémami tu boli rozobraté veľmi dobre a do hĺbky, pričom sa nezabudlo ani na prímes občasného humoru na odľahčenie situácie. Potom však prišli záverečné minúty a všetko to pozitívne razom vyšumelo. Vyústenie mi prišlo akési nedorobené a strašne odbité, ako keby sa autori zľakli úspechu alebo nevedeli čo ďalej so scenárom. Žiaľ zvolili si tú najhoršiu možnú variantu, čo celkovému dojmu výrazne uškodilo. Škoda, ale aj tak to vidím na lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Do kin doručeno pod názvem "French". (HappySmile)

Reklama

Reklama