Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Film ze života a vztazích, který si u mě neobhájil zařazení mezi komedie a taky si myslím, že kdekomu toto dílo nesedne do noty. Poslední polibek více ocením až si za pár let projdu podobnou krizí a pochopím jaké to je. Konec je pěkný a nutí člověka zamyšlení jak by se zachoval v roli Jenny a já bych se v jejím případě určitě zachoval přesně naopak, proto...6/10. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Paul Haggis nám naservíroval úžasnou mozaiku o vztazích mezi mladými lidmi. Takhle má podle mě vypadat správná romantická (i když víc se hodí dramatická) komedie, která má člověku co nabídnout a zamyslet se. Výborné obsazení spousty talentovaných herců v čele se Zachem Braffem a Caseym Affleckem. Skvělý scénář jen podtrhuje jistá režie Tonyho Goldwyna. Určitě můžu jen doporučit...... ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Drama o 4 vztazích pojatý mírně vtipně, ale opravdu hodně mírně, ale to ani nějak nevadí protože ono samo o sobě to je fakt docela chytlaví a i když tenhle typ filmů nějak nevyhledávám, tak se mi na to koukalo fakt výborně a to hlavně zásluhou vynikajícího Zacha Braffa. A musí se teda nechat, že konec se neuchýlil k žádným stereotypním situacím, ale všechno vyřešil originálně a tak trochu by se možná dalo říct i ze života ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Zdařilá ukázka toho, jak se vyplatí v životě raději 2x měřit než řezat. Zach je přesně ten typ a týpek, který neví kdo je a co chce. Ani ne tak nezralý, jako nejistý, každopádně chce brát manželství vážně, v dnešní době je to až nezvyklé. Každý by se měl řídit především srdcem a "cesta" si jej najde dřív nebo později sama. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mohla to byť vynikajúca vzťahová romantická dráma s prihliadnutím na vážnejšiu, dramatickú časť. V snímku sa riešia síce iba bežné, ale o to viac pálčivejšie problémy, ktoré riešia dvojice hlavne v dlhodobých vzťahoch - pocit prázdnoty, nespokojnosti sám so sebou, citové vyhorenie, obavy pred veľkou životnou zmenou (dieťa)..... Všetky jednotlivé dvojice aj so všetkými problémami tu boli rozobraté veľmi dobre a do hĺbky, pričom sa nezabudlo ani na prímes občasného humoru na odľahčenie situácie. Potom však prišli záverečné minúty a všetko to pozitívne razom vyšumelo. Vyústenie mi prišlo akési nedorobené a strašne odbité, ako keby sa autori zľakli úspechu alebo nevedeli čo ďalej so scenárom. Žiaľ zvolili si tú najhoršiu možnú variantu, čo celkovému dojmu výrazne uškodilo. Škoda, ale aj tak to vidím na lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • V Kimině ložnici můžete vidět plakát skupiny Bleeding Through a The Shins. Kapela The Shins se podílela na soundtracku režisérského debutu Zacha Braffa s názvem Procitnutí v Garden State. (HappySmile)
  • Do kin doručeno pod názvem "French". (HappySmile)

Reklama

Reklama