Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem dost příjemný film, který vypovídá o všech možných krizích ve vztahu docela dost. A většinou to opravdu funguje a ty emoce se dokonale přenesly na mě a s postavami jsem fakt soucítil. Za to samozřejmě můžu vděčit perfektnímu obsazení, kterému vévodí čím dál lepší Zach Braff. Možná akorát, že těch krizí tam bylo až moc a kdyby dali tvůrci víc prostoru třeba linii s Casey Affleckem, tak by to bylo možná ještě lepší. Ale i tak spokojenost. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Šlape to, herci hrají jak z partesu, éterem se line přítulná hudba a občas to má své silné momenty a dobře pojmenované "pravdy". Ale celkově to na mě působilo příliš povrchně, sešité z až moc okoralých schémat, které za sebou vláčí pár nesvéprávných postav. Pocitově mě to minulo ovšem hlavně kvůli postavě Zacha Braffa - sledovat odpouštění slabošskému zoufalci, který se nejen že není schopen postavit čelem vlastním problémům, ale ještě se chová jako absolut bastard (jedna věc je uletět, druhá uletět, pohádat se, s chladnou hlavou opustit zdrcenou zbouchnutou přítelkyni, zalupat si a pak se najednou omlouvat té prvé i té druhé ... ten chlap je nula!), to mě doopravdy nebaví. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Druh filmu, který se v takové kvalitě vidí málo. Ačkoli jsem narazila na dost rozporuplných reakcí a měla jsem pocit, že jsem viděla asi něco jiného. Příběh je opravdu jako vystřižený ze života a s jeho postavami se dokážete okamžitě ztotožnit. Herci jsou perfektní, tak samo jako scénář. A hudba je stejně hezky poslouchatelná jako u Garden State. A myslím, že po tomhle kousku už můžu klidně říct, že Zach Braff je génius. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do toho jako do originálně pojaté indie romanťárny a namísto toho jsem dostal chvílemi až překvapivě silnou a chvílemi ohromně pravdivou vztahovku, která pojem "komedie" viděla tak maximálně z dálky (Last Kiss se zdá být jeden z těch filmů, který je distribučně úplně debilně a mylně propagovaný). Zároveň mi došlo, jak málo filmů se zabývá vážností situace, když někdo ve vztahu podvádí a jak málo z těch filmů dokáže ve mně při tom vyvolat pocit fyzické nevolnosti a nechuti. Užíval jsem si taky skvělou vedlejší roli Caseyho Afflecka a nezbývá mi opět než čekat, že už někdo konečně pochopí, jak úžasný herec to je a dá mu zase nějakou velkou roli. 8/10 ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Má to své momenty (Caseyho neschopnost lhát vede) a skvěle načrtnuté charaktery,ale místo toho,aby se šlo do hloubky,film spíš jen snaživě proplouvá po povrchu vztahových lapálií,nevyužívá velkou část naznačených linek (více Kennyho a Izzyho!) a soustředí se na toho parchanta v hlavní roli,ke kterému si snad ani nejde vytvořit pozitivní vztah.A na ty čtyři se zkrátka nedostanu už z toho důvodu,že Jason Reitman dokáže s několika sehranými herci,chytlavými songy a scénářem "ze života" hrát úplně jinou ligu. 70 % ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, kde Michael několik dní čeká na Jennu před vchodovým dveřmi, je odkazem na německý film Legenda o Pavlovi a Pavle, kde Pavel také několik dní kempuje před Pavlinými dveřmi, aby ji dostal zpátky. (HappySmile)
  • V Kimině ložnici můžete vidět plakát skupiny Bleeding Through a The Shins. Kapela The Shins se podílela na soundtracku režisérského debutu Zacha Braffa s názvem Procitnutí v Garden State. (HappySmile)
  • Když Michael (Zach Braff) usne při čekání na Jennu (Jacinda Barrett) na verandě, můžete si všimnout vyrytých iniciálů "Z.B." (Zach Braff). (HappySmile)

Reklama

Reklama