Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tuctovej zapletke je to prave ona, ktora v sebe nesie punc pritazlivosti prave v tom, ako je podana. Nemam daleko od veku hrdinov filmu a mozno prave preto mi ich tapanie a nerozhodnost na krizovatke zivota prisla miestami az prilis blizka a znama. Hlavne strach "zo zavazku na cely zivot, kde vsetko je zdanlivo dopredu nalinkovane bez dalsieho prekvapenia" byva faktorom, ktori dokaze spolahlivo stimulovat akekolvek pochabe a zive zachvaty sebapresvedcovania o existencii lepsich a vzrusujucejsich alternativ. Pricom ich existenciu rozhodne nepopieram ;-) ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Takže, předem upozorňuji, že můj komentář bude možná příliš subjektivní, ale prostě nemůžu dát vyšší hodnocení, protože si to jen "možná zaslouží". Pro mě je to prostě jen protivný film o lidech, kteří nevědí, co chtějí. Zakládat rodinu, čekat dítě a pak dělat takový blbosti, tak pardón, ale to mě fakt nezajímá, to je jejich blbost. Koukat se na to hodinu a půl fakt nepotřebuju. Pak už nás samozřejmně jen čeká "oh, promiň, jsem takový vůl, udělal jsem chybu...", prostě zrovna dvakrát nemusím lidi, kteří nevědí, co chtějí a pak fňukají. A pokud je Vám víc let a ztotožňujete se s touhle "pravdou", která nám tady byla ukázána a chcete se snažit argumentovat tím, že jste byli "mladí a blbí", tak Vám chci jen říct, že já mám třeba i do třiceti ještě daleko, ale rozhodně vím, že pokud nechci rodinu, tak nechci a pokud chci, tak chci. No a jinak k filmu - Herci slušní, i když nic extra. Ale hlavně nechápu, co na tom byla "Komedie"'. Podle mě tam nebyly ani komediální prvky, spíše jen rádoby psychologické drama, které je však spíše po celou dobu nudné a nic se tam neděje, nic nás nepřekvapí. Díky, nechci. 40%. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

The last kiss by si zaslúžil v kinách omnoho väčšej pozornosti, akej sa mu dostalo. Klasický nezávislý filmík zo života o komplikovaných medziľudských vzťahov medzi mladými ľudmi, akých je veľa, ale ak sú dobre natočené, tak si ich vždy radi pozrieme. Nečudo, scenár má na svedomí predsa Paul Haggis. Zo Zacha Braffa už mala byť dávno hviezda formátu Shia La Beoufa, na ktorého sa dosť podobá. Ale aj účasť v takýchto malých filmoch má svoje čaro a je herecky uspokojivejšia, ako vo veľkých trikových projektoch. Videl som na Filme+, kde ho budú ešte určite reprízovať, tak si naňho vyčleňte čas. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem dost příjemný film, který vypovídá o všech možných krizích ve vztahu docela dost. A většinou to opravdu funguje a ty emoce se dokonale přenesly na mě a s postavami jsem fakt soucítil. Za to samozřejmě můžu vděčit perfektnímu obsazení, kterému vévodí čím dál lepší Zach Braff. Možná akorát, že těch krizí tam bylo až moc a kdyby dali tvůrci víc prostoru třeba linii s Casey Affleckem, tak by to bylo možná ještě lepší. Ale i tak spokojenost. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Penn: 1. Chocolate - Snow Patrol ,2. Star Mile - Joshua Radin ,3. Pain Killer - Turin Brakes ,4. Warning Sign - Coldplay ,5. Ride - Cary Brothers ,6. El Salvador - Athlete ,7. Hide And Seek - Imogen Heap ,8. Reason Why - Rachael Yamagata ,9. Hold You In My Arms - Ray LaMontagne ,10. Prophecy - Remy Zero ,11. Paper Bag - Fiona Apple ,12. Today's The Day - Aimee Mann ,13. Arms of a Woman - Amos Lee ,14. Cigarettes and Chocolate Milk - Rufus Wainwright ,15. Paperweight - Joshua Radin/Schuyler Fisk , ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Do role Jenny byla původně obsazena Rachel McAdams, ale nakonec byla nucena film nenatočit kvůli jiným závazkům. (HappySmile)
  • V Kimině ložnici můžete vidět plakát skupiny Bleeding Through a The Shins. Kapela The Shins se podílela na soundtracku režisérského debutu Zacha Braffa s názvem Procitnutí v Garden State. (HappySmile)

Reklama

Reklama