Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, že první G mě celkem bavil. Druhý se v klidu dal a ničím neurazil. Myslel jsem, že se se Santim podívám na MS a ono ejhle. Jeho postava tu je jen jako lepidlo, které má na sebe vázat předchozí díly. Jinak tu ale Santi není k ničemu a tím myslím opravdu k ničemu. Ono totiž to celé s fotbalem ani Santim nemá společného nic. Jistě pár záběrů a pak jste s jednou z hlavních postav na MS, jenže je to celé jen jakási spleť love story a rádoby poučného materiálu o životních hodnotách. 39 procent. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Byl to bezpochyby nejhorší díl z trilogie. Kuno Becker si ani do míče nekopl a ostatní herci z předchozích dílů naproto vymizeli. A celý film skoro ani nebyl o fotbalu. Pouze střihy z mistrovství a sem tam, zasáhl nějaký herec do zápasu, což nikdy nebyl příliš šťastný krok, protože to byly opravdu špatně sestříhané scény. Přesto, osud postavy Charlieho (Lea Gregory, kterého si pamatuji z Hooligans) mě opravdu zasáhl a to že velmi, navíc i muzika byla výborná a už jen za to, že předchozí dva díly byly vynikající dávám takovéto hodnocení. ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Film sice emoce vyvolat umí, ale jinak je kvalitativně na úrovni druhého dílu a stejně tak haní jméno parádního prvním filmu! ... Rozhodně už to není pro fotbalové fanoušky, jelikož se nám žánr posunul trochu jinam. Nebylo to sice nejhorší, ale ta správná kasta diváků si k filmu cestu nenajde. Podle mě špatný tah a do budoucna snad už jen prosím: DALŠÍ DÍL NE! ()

Lilloos odpad!

všechny recenze uživatele

Sakra, to je tak blbý, až to bolí! Děj jak vystřižený z telenovely, který nemá s předchozími filmy vůbec nic společného, jen jim zbytečně kazí jméno. Na konci dvojky psali "to be continued" tak jsem naivně čekala pokračování a završení Santiagova příběhu. Dočkala jsem se jen jeho ksichtu, naprosto vytrženého ze všech předešlých souvislostí, jak dělá křoví pornohvězdě a alkoholikovi. Fakt bomba. ()

serioga odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo oproti dvom predchádzajúcim dielom len slabý odvar.Aj to som ešte mierny.Po dlhej dobe som sa tešil na tento film a keď som ho pozeral nevychádzal som z údivu.Kuno Becker tam bol len ako vedľajšia postavička a hrdinovia boli tí dvaja tajtrlíci.Namiesto toho aby to v tretej časti vygradovalo,to tvorcovia zakopali hlboko pod čiernu zem. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)
  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)
  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)

Reklama

Reklama