Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Ty tomu teda dali. Nevěděl jsem, že z tak nádherné sportovní trilogie může jako zakončení vzrůst takový špatný film. Opravdu zklamání už jen kvůli tomu, že Santiago (hvězda prvních dvou dílů) se tam objevil jen na pár minut. Ale i tak to stálo za nic. Mistrovství 2006 jsem viděl celé a bylo dobré osvěžit si paměť, ale mě ten film prostě nebavil. Ano dojemné to bylo stejně a opět se mi chtělo brečet, ale film už prostě nestál za nic. Žádné pozitivum film neměl až na ten dojemnější konec, ale jinak se během filmu nedělo nic dobrého a kvalitního, ještě k tomu to ani nenavazovalo na dvojku, kde to skončilo trošku smutně se Santiagovou známostí a tak, to jsem zde vůbec neviděl, ale nechci spoilerovat. Možná, že to stojí za to vidět, když už jste viděli první dva díly, ale jinak je film hrozný podprůměr, možná vážně odpad. Horší zakončení tak krásné trilogie jsem snad ještě neviděl, škoda... ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Film sice emoce vyvolat umí, ale jinak je kvalitativně na úrovni druhého dílu a stejně tak haní jméno parádního prvním filmu! ... Rozhodně už to není pro fotbalové fanoušky, jelikož se nám žánr posunul trochu jinam. Nebylo to sice nejhorší, ale ta správná kasta diváků si k filmu cestu nenajde. Podle mě špatný tah a do budoucna snad už jen prosím: DALŠÍ DÍL NE! ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Koho proboha napadlo po dvou dílech vystřídat hlavního hrdinu a odstrčit ho na druhou kolej, stejně jako vlastně celý fotbalový námět. První dva díly byly čistě sportovní kousky s jasným cílem a směrem a ve trojce se najednou autoři pokusili místo fotbalové pohádky o hlubokomyslné drama, což se absolutně nepovedlo. Dobré alespoň v tom, že jsem si připoměl jací velikáni v té době hráli. 50% ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Fotbalový Bože !!! Co je to za blbost ? CITÁT : Strach z křížů poprvé..... Ty záběry z hřiště, no to je ubohost. To jsou ale hrozný efekty. CITÁT : Jděte, kluci a otočte ten stav......? Vyndavám dvd, připravuji levačku, nápřah a centr....dvd letí, letí a góóól !!!, ale ne to není góóól, dvd se tříští o břevno !!! Zlatá jednička, bronzová dvojka a odpadová trojka. Ve filmu byly použity songy jako třeba Try overcome your speed defects ( Speed Default ) od Le hammond inferno http://www.youtube.com/watch?v=oxoi6LCFpCY nebo Suburban knights od Hard - fi http://www.youtube.com/watch?v=dZ8RtHbS65g ()

serioga odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo oproti dvom predchádzajúcim dielom len slabý odvar.Aj to som ešte mierny.Po dlhej dobe som sa tešil na tento film a keď som ho pozeral nevychádzal som z údivu.Kuno Becker tam bol len ako vedľajšia postavička a hrdinovia boli tí dvaja tajtrlíci.Namiesto toho aby to v tretej časti vygradovalo,to tvorcovia zakopali hlboko pod čiernu zem. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)
  • Každý díl trilogie má jiného režiséra a jiný původ vzniku. (Mara97)
  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)

Reklama

Reklama