Reklama

Reklama

Strážci Dračí brány

  • Hongkong Long hu men (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh vypráví o třech mladících, kteří bezmezně věří v pravdu a spravedlnost. Dostane se jim do rukou medaile, která v sobě skrývá neuvěřitelnou sílu. Je majetkem jedné z největších zločineckých organizací. Tři bojovníci proti bezpráví se tak nedobrovolně stanou součástí napínavého souboje mezi dobrem a zlem a aby uspěli, musí předvést to nejlepší ze svých bojových schopností. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Psema 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno zklamání. Od Donnieho jsem čekal víc než hezky stylizovanou rubanici bez nějakého zapamatováníhodného momentu. Dragon Tiger Gate mnou sice proplul bez problémů, ale po pár dnech si vzpomenu jen na vcelku fajn tréninkovou montáž a závěrečnou ultimate řežbu, kterou jsem sice vůbec nepochytal, ale bavil jsem se u ní jako malý kluk při sledování Pokémonů. Tj. náramně. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Ďalší skvelý akčný film s dobrýmy súbojmi. Tie údery čo predvádzal na začiatku ten chlap boli excelentné keď naňho išli asi 50-ty a všetkých dal dole svojimi kopacími údermi. Celý dej sa vlečie trochu pomaly ale dá sa to vydržať ale koniec mi už prišiel trošku prehnaný ale ušiel. Takže keď to mám zhrnúť, jedná sa o dobrý akčný film s prostredím podobného s komixu a jeto pekne natočené :D. ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Na první pohled hloupoučká bojovka představuje jednu z nejvěrnějších adaptací komiksu za poslední roky. Každý, kdo četl asijské komiksy nebo viděl nějaké anime, bude ve spoustě záběrů poznávat typicky komiksovou stylizaci postav, scén a zobrazení pohybu. Tvůrci zachovali žánrem i předlohou předepisovanou patetičnost a naivitu. Nejvíce se však vyřádili při ztvárnění bombasticky nadsazených soubojů sehraných smetánkou současného bojového filmu. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Hong Kong is BACK, přátelé...tyhle mlátičky mi děsně chyběly, po Sha Po Lang, který byl ovšem více postaven na ději a noir atmošce, než na mlácení (ale když už se tam mlátili, tak ty bitky stály za to, to zas jo), tu máme pořádně náserovou záležitost v podobě jedné hodně povedené komixové adaptace (i když, jestli je povedená...to vlastně nevim, komix jsem ještě nečetl....ale určitě přečtu). A až budete hltat očima závěrečný (a opravdu destruktivní) fight, tak si každý určitě vybaví nějaké to anime (takže další plus, protože jsem do anime celkem zažranej)....no, ale zase jak pro koho, že jo. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Možná bych se pozastavoval nad tím, že hlavní postavy likvidují protivníky po desítkách, možná bych se pozastavoval nad tím, že vyskočí 10x výše než zvládne průměrný jedinec, jenže nevidím důvod. Realita není to, co od podobného typu filmu čekám. Kromě toho, je zde naznačeno, že v příběhu figurují i magické síly, takže proč nepřijmout to, že se ústřední charaktery občas proběhnou po stěně. Obsazení je sympatické, vizuální stránka je skvělá, choreografie vynikající, takže klidně přehlédnu i ne tak úplně povedený děj. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Boxovací pytel vyrobený pro film měřil zhruba 8 stop na výšku a 5 stop na šířku a vážil 400 liber. Byl zapsán do Guinnessovy knihy rekordů. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama