Reklama

Reklama

Strážci Dračí brány

  • Hongkong Long hu men (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh vypráví o třech mladících, kteří bezmezně věří v pravdu a spravedlnost. Dostane se jim do rukou medaile, která v sobě skrývá neuvěřitelnou sílu. Je majetkem jedné z největších zločineckých organizací. Tři bojovníci proti bezpráví se tak nedobrovolně stanou součástí napínavého souboje mezi dobrem a zlem a aby uspěli, musí předvést to nejlepší ze svých bojových schopností. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

HAL 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat made in Hong Kong - debilní (=nemálo směšný) děj, debilní (=nemálo směšné) postavy, šílená stylisace, boží akční scény, überefektní předigitalisované vizuálno. Komiks potkává arkádové videohry a odkopává všechny pokusy o přemýšlení za obzor - tohle je nutno si užít, nebo u toho zemřít. 7/10 ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Komiksové prevedenie Dragon Tiger Gate!Príbehovo veľmi chaotické,možno nezvládnute(vzhľadom na komix to chápem),avšak digitálne nabušené dielo..!Atmosfericko-vizuálna zvrátenosť,ktorej nechýba myšlienka.Moja prvotina od Wilsona Yipa,ktorá ma dostala!"Nahltal"som sa digitálnej techniky a umenia kung fu... ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dejovo to je hovadina bez nejakej väčšej logiky a je jedno, že to je fantasy, ktoré ako žáner nemusím. Sklamaním sú ale aj akčné scény, ktoré sú plné trikov. Zrýchlovačiek, spomalovačiek, drátov, proste všetky tie otravné neduhy, ktorá ničia bitky a zakrývajú nielen neschopnosť niektorých hercov ale aj schopnosti nadaných borcov. A že sa ich to niekoľko zišlo. Ale vo výsledku predvedú veľký prd. Hlavne, že sú všetci dokonale vystailovaný s účesom: rok som sa nestrihal a preto vyzerám cool. Hm, ale ja by som radšej prijal prehliadku skvelých čistých bitiek ako účesov. 3/10. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Moderny hypercool kabatik zakriva kung-fu mlaticku zo starej skoly. Jednoduchucky, avsak dobre fungujuci pribeh dobra a zla, z mnohymi prvkami, ktore najdeme v starych kung-fu peckach. Ci uz je to suboj dvoch bojovych skol, rozne specialne techniky, ci mnoho tradicne pojatych bojovych scen odkazujucich na Bruca Leeho a klasicke snimky. A to je dobre. Tie stare pecky su proste bezchybne a rad nachadzam podobne odkazy v modernych filmoch. Mozno by som ale predsa len ubral pocitacovych trikov a pridal viac tej tvrdej, kontaktnej akcie. Ako teenager, by som sa bavil zrejme viac (mojim vzorom by sa zrejme stal Turbo Leopard:), ale aj tak som si to nalezite vychutnal. (7/10) ()

imf 

všechny recenze uživatele

Comicsové omalovánky pro starší a pokročilé. Pokud se přenesete přes stupidní děj, šílené účesy a fakt, že Donnie Yen hraje ve svých čtyřiceti teenagera, čeká vás dokonale odlehčená "hovadinka", ve které jsou postavy permanentně na drátech a možná i na Red Bullu, protože je neskutečně baví létat vzduchem a mlátit všechny kolem. Hollywood by se od Wilsona Yipa mohl učit, když dojde na vizuální stylizaci. Ve finále to sice Donnie trochu přehnal s koleny, lokty a tříštěním všeho kolem, ale znovu dokázal, že míří správným směrem... přímo k trůnu akčních hrdinů. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film je založen na komiksu Oriental Heroes od Yuk Long Wonga, který si zde zahrál postavu Master Qi. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama