Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (396)

oje 

všechny recenze uživatele

Velmi svižný horror, ve které mne nenudila ani minuta ze zdravě krátké stopáže. Přítmím opuštěného motelu Antal skvěle navodil mrazivý pocit a strach. Nikdy bych netušil, že klepání na dveře může být tolik děsivé! No režisér se zkrátka předvedl. Obsazení Luka a Kate bylo rozhodně dobrým krokem. Známá jména potěšila a díky jejich výkonům se mi tajil dech společně s nimi. Potěšilo i dost intelingetní chování a obratné řešení situací hlavních postav, kdy vrahům rozhodně na kudlu neskákali. Jako horrorový thriller splnil tento nenápadný film účel skvěle a zaslouží si bezzesporu dobré hodnocení. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// +výborná a houstnoucí atmosféra, kvalitní herecké výkony -pár logických děr, málo krve, prostě víc thriller než horor/// Od tohoto večera už nesjíždím z dálnice a nenavštěvuji zapadlé a odlehlé motely. Nicméně jako divák jsem si Motel celkem užíval. Hodně tomu dopomohl zkušený Luke Wilson a snaživá Kate Beckinsale. O to víc se obávám pokračování s "bezejmenými" herci. Uvidíme, nicméně tento kousek je příhodný pro večery ve dvou v nějakém penzionu :p./// Celkem 67%/// ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Rozhádaný manželský pár narazí na motel, kde se s hosty točí snuff. Solidní a hlavně funkční napínačka, která u mě rozhodně přebyla takové THE STRANGERS nebo ILS. Dobře jsem se bavil a neměl žádný problém vtáhnout se do děje. Určitě i díky sympatickým hercům, namísto nějakých otravných maňasů. Nic světoborného, ale jsem spokojený. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Horor založenej na perfektní tísnivý atmosféře, která se dokonale stupňuje a dokáže napnout až k prasknutí. A proto mě docela překvapilo ,že to nema moc dobry hodnocení, protože se podle mě jedná o dobrej napínavej horor, kdy hercům věřim jejich strach a přeju jim aby přežili. Sice je pravda, že konec je trošku nerealistickej, ale komu na tom sejde, když zbytek filmu je fakt prvotřídně napínavej a i celkem originálně zpracovanej ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Žádné veledílo to nebylo. Bál jsem se jen při prvních náznacích. Stále jsem čekal, jak se hlavní duo ubrání, až na ně konečně vlítnou a ono to ani nebylo potřeba. Štvalo mě, jak je furt okatě nechávali. Atmosféra pak už také nulová. Každopádně potěší pár hezky kloktajících skoromrtvol po rozjetí autem. Nenudil jsem se a ňák mi stačilo, že vidím Lukea Wilsona hrát v hororu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011). (Syna.1990)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama