Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 2

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (396)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Žádné veledílo to nebylo. Bál jsem se jen při prvních náznacích. Stále jsem čekal, jak se hlavní duo ubrání, až na ně konečně vlítnou a ono to ani nebylo potřeba. Štvalo mě, jak je furt okatě nechávali. Atmosféra pak už také nulová. Každopádně potěší pár hezky kloktajících skoromrtvol po rozjetí autem. Nenudil jsem se a ňák mi stačilo, že vidím Lukea Wilsona hrát v hororu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Horor založenej na perfektní tísnivý atmosféře, která se dokonale stupňuje a dokáže napnout až k prasknutí. A proto mě docela překvapilo ,že to nema moc dobry hodnocení, protože se podle mě jedná o dobrej napínavej horor, kdy hercům věřim jejich strach a přeju jim aby přežili. Sice je pravda, že konec je trošku nerealistickej, ale komu na tom sejde, když zbytek filmu je fakt prvotřídně napínavej a i celkem originálně zpracovanej ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Nimród Antal sa po výbornom viacžánrovom Kontroll vrhol na čistokrvný thriller a odviedol 100% prácu. Motel Smrti šľape ako hodinky (a sem tam aj lepšie) a ani mi veľmi nevadilo že som takéto niečo už videl n-krát. Nie je to žiaden krvák ide len o atmosféru a veru pozrieť si tento film v nejakom malom motely pred spaním by ma solídne rozrušilo... ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho nečekal a byl jsem celkem spokojený. Obsazení tohoto zapadlého hororu je docela slušné. Kate Beckinsale a Luke Wilson by člověka mohli nalákat. Sice se tam toho dějově moc nestane, ale atmosféra je tak hustá, že by se dala krájet. Mladý pár uvízne uprostřed divočiny. Nejede jim auto, a proto musí vyhledat nocleh v místním motelu. To ale ještě neví, jaká noc je před nimi. Tito hostitelé totiž nejsou úplně milí a pěkně jim tu noc osladí. Začne boj o holý život a ráno je v nedohlednu. Podaří se manželům utéct z této smrtelné pasti? "Tísňová linka, jak Vám mohu pomoci?" ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně tedy nic moc. Film jsem viděl podstatně dříve než je datum tohoto komentáře, na které jste se pravděpodobně právě podívali. Pramálo si z filmu pamatuji. Dal bych dohromady asi základní stavební kostru a tím bych i skončil. Strach ani náznak strachu jsem zde zcela jistě nepocítil, tudíž jako horor film selhal a jako film taky. Snad i na ten odpad si troufnu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Ráno po napadení manžela sléza Amy (Kate Beckinsale) dolů, načež následuje záběr na nohy Davida (Luke Wilson), které leží na koberci. V dalším záběru, kdy Amy výjde ven, leží celé tělo za prahem venku přede dveřmi. (Danny F.)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama