Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (396)

Jinny 

všechny recenze uživatele

Motel smrti nemá objevné téma, nicméně zpracování je poctivé jako jednička na desetidolarovce. Čím tenhle film zaujme oproti záplavě hororů/thrillerů vzniklých ve stejné době, to je zacházení s postavami. Ústřední pár nejsou šašci na odstřel, nepřicházejí s geniálními plány, ale naštěstí jsou dost chytří na to, aby jejich plány někdy fungovaly. A film je oba bere vážně. A naopak - antagonisti nejsou žádní ďáblové, jsou to pořád jenom lidi. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Rozhádaný manželský pár narazí na motel, kde se s hosty točí snuff. Solidní a hlavně funkční napínačka, která u mě rozhodně přebyla takové THE STRANGERS nebo ILS. Dobře jsem se bavil a neměl žádný problém vtáhnout se do děje. Určitě i díky sympatickým hercům, namísto nějakých otravných maňasů. Nic světoborného, ale jsem spokojený. ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Velmi svižný horror, ve které mne nenudila ani minuta ze zdravě krátké stopáže. Přítmím opuštěného motelu Antal skvěle navodil mrazivý pocit a strach. Nikdy bych netušil, že klepání na dveře může být tolik děsivé! No režisér se zkrátka předvedl. Obsazení Luka a Kate bylo rozhodně dobrým krokem. Známá jména potěšila a díky jejich výkonům se mi tajil dech společně s nimi. Potěšilo i dost intelingetní chování a obratné řešení situací hlavních postav, kdy vrahům rozhodně na kudlu neskákali. Jako horrorový thriller splnil tento nenápadný film účel skvěle a zaslouží si bezzesporu dobré hodnocení. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

I když člověk ví, co se bude dít v následujících minutách a žádné překvapení se nekoná, je Motel smrti celkem fajn. Antal ví, jak vylekat a celé to docela příjemně odsýpá. Navíc Luke Wilson ukázal, že jeho univerzální herecký obličej opravdu funguje v každém žánru. Na víc jak jedno kouknutí to ale určitě nění. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Antal je talent. Řemeslo má v paži a s minimálním rozpočtem si vystačí naprosto v pohodě, takže dokud se bouchá na dveře a kouká na ošoupané VHS-ky s poněkud bizarním domácím videem, boduje. Pak ho začne banálnost historky, kterou vypráví, dusit a on musí chtě nechtě provléct diváka hutnou vrstvou klišé, která gradují v hodně přiblbé finále. Do zapomnění to upadne brzy, ale pro ty občasné znepokojivé momenty se mi to zatratit úplně nechce. Slabší 3*. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Všetky snuff scény boli natočené hneď v prvý deň nakrúcania. (misterz)
  • Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011). (Syna.1990)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama