Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 2

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (394)

teutates 

všechny recenze uživatele

Oceňujem pomerne rýchly spád / priebeh deja... ehm... motel smrti, alebo ako opäť spojiť rozhádaný manželský pár do kopy. (o nelogických scénach radšej pomlčim) Miestami som mal pocit, že čumím na romanticku komédiu... niečo mi tu nehralo, samozrejme Kate je skvelá (aj napriek základnemu looku, na ktorý som čumel 81 min v kuse) a preto 4/10 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Paul Haslinger: 1. Vacancy Main Title Theme [2:50] ,2. Lost In Nowhere [1:38] ,3. Meeting Mason [1:12] ,4. Trapped [1:25] ,5. Phone Booth [1:52] ,6. Under Survellance [1:56] ,7. Trucker Arrival [1:10] ,8. Rats In The Tunnel [2:01] ,9. They're Under Us! [2:10] ,10. Nobody's Fault [1:38] ,11. Searching The House [2:11] ,12. Chase And Barricade [1:39] ,13. David Stabbed [3:34] ,14. A New Day [1:02] ,15. Killed By A Beamer [1:22] ,16. Going For A Gun [0:45] ,17. Amy Attacked [1:31] ,18. Amy's Revenge [1:14] ,19. Finding David [1:56] ,20. Vacancy End Credits [4:51] ,21. Vacancy Variant Acid [4:19] ,22. Temps Perdu [4:32] ,23. Transmutation Void [9:19], ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Motel smrti" hodne smrdí... neoriginalitou, nudou a slabými hereckými výkonmi. To všetko sú dôvody na to, aby som to už druhý krát nepozeral a tiež pre pridelenie skromných dvoch hviezdičiek. Viacej tomu nedám ani náhodou. Je to jeden z najnudnejších vyvražďovací horrorov, ktoré som v poslednom čase videl. Slasher je pravdepodobne mojim najobľúbenejším horrorovým subžánrom. V tejto kategórii mám toho fakt hodne napozeraného. Snímok "Motel smrti" bol pre mňa bohužiaľ sklamaním. ** ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Som zvedavý dokedy to tak bude, ale na mňa táto šablóna stále funguje. Vlastne obyčajnejšie to už ani nemohlo byť a predsa všetko fungovalo tak ako keby som niečo podobné videl prvý krát. Stačí dobrá kamera, rýchle tempo, sympatický párik, vynovené ľakacie scény, premyslené priestorové zabezpečenie a spokojnosť sa dostavila hneď. Určite mi nebude film rezonovať v hlave dlho, ale účel bol pri sledovaní splnený a to sa ráta. 80%. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Nejsou to čistě 2*, spíš 2,5* ale 3* jsou moc. Především se dobře dívá na ústřední dvojici, protože oba hrají dobře (hlavně Wilson). Bohužel je film děsná, děsná nuda. Totálně žádná atmosféra, ani jednou mě nezamrazilo nebo jsem neměla nepříjemný pocit, nejspíš proto, že ten recepční vypadal jako by si odskočil z natáčení Honu na myš. Ale co, nic jsem nečekala, tak ani nejsem moc zklamaná. Akorát jsem myslela, že by to aspoň mohla být zábava. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Temporary Arrangement" (Přechodné ustanovení). (HappySmile)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Ráno po napadení manžela sléza Amy (Kate Beckinsale) dolů, načež následuje záběr na nohy Davida (Luke Wilson), které leží na koberci. V dalším záběru, kdy Amy výjde ven, leží celé tělo za prahem venku přede dveřmi. (Danny F.)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama