Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Netradiční drama vypráví o jednom němém nájemném vrahovi (Ha-kyun Shin), kterému není nic svaté. Být vrahem je jeho parketa a je v tom hodně dobrý. Vraždění lidí si přímo užívá. Jednoho dne se v baru potkává se sympatickou dívkou a náhle se jeho styl života mění. (Kamca_)

Recenze (66)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Po nějakém čase jsem opět narazil na film, kde korejáci namixovali dohromady xxx žánrů a povedlo se jim to na jedničku. Troška romantiky, více zabíjení, dramatu a melancholie a k tomu výborný němý hlavní hrdina. Kořením celého filmu jsou jeho myšlenky. Ty jeho monology fakt stojí za to. Vcelku hloupoučký a předvídatelný děj je díky tomu dosti zajímavý a člověk nemůže jinak než si hlavní postavu oblíbit. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Dva mrštní a sympatičtí hitmani, osudová žena, dítě, všudypřítomné melancholično a zážitek, při kterém jsem seděl od začátku do konce v křesle jako zařezaný, zároveň se pobavil u několika skvěle vypointovaných scén a přitom nepokrytě fandil nemluvnému Shin Ha-kyunovi ve výtečně zvládnuté roli zabijáka z rodu Renova Leona. Stylovka, pocitově mi tolik připomínající jeden z nejsilnějších filmů loňského roku, One Nite in Mongkok . ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Netradičně pojatý příběh, vyprávějící osud jednoho němého chlapce, který se v mládí zamiluje do dívky, která mu pomohla. Postupem času, díky nedostatku peněz a s výbornými vlastnostmi v používání nožů se stane zabijákem, aby si mohl zaplatit léčbu, začal tak opět mluvit a mohl najít svou dětskou lásku. Celý film je i přes drsný příběh, pojat celkem odlehčeně a vtipně, to i díky tomu, že bezejmenný zabiják neumí mluvit a pouze se vyjadřuje přes své myšlenky. Výborný hudební doprovod a charismatičtí herci, hlavně Ha-kyun Shin a krásná Ji-hye Yun. 85 % ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Fajn oddechový film na večer, který sice nepředvede nic nového co se týče asijské filmové tvorby (například akce je tu až příliš průměrná ve srovnaní s ostatními filmy od Korejců) ani to ničím nezadupe diváka do židle (ikdyž konec je velmi fajn a mírně vás to posadí) ale na tu noc to zabaví. 60% PS: Ikdyž čím víc času ubíhá od shlédnutí, tím víc se mi ten film líbí a líbí. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Znovu film o nájomnom vrahovi? Našťastie toľkokrát otrepaná téma je v kórejskom podaní vždy niečo originálne. Určite u mnohých zaboduje, nielen krvavými scénami, ale hlavne originálne vyrozprávaným príbehom cez hlavného hrdinu, ktorý je nemý. Jeho vnútorné monológy a často vtipné komentovanie situácií, do ktorých sa dostal, posúva film do kvalitatívne úplne inej úrovne. Hlavný hrdina Ha-kyun Shin má štýl. Nosí slnečné okuliare aj večer, sníva o tom, že bude toreádorom, chcel by dlhší jazyk, miluje morské plody a občas píše básne. Schovaná báseň napísaná na kus papiera, ktorú mu našla jeho láska, má výborne pobavila. Vadou na kráse je iba pár prehnaných súbojov proti mnohonásobnej presile a záver v kaluži krvi. Trošku optimistickejší záver, málinko reálnejšie súboje a dal by som plný počet, pretože ten príbeh je podaný skvele. 80%. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama