Reklama

Reklama

Agentura Jasno

(seriál)
  • USA Psych (více)
Komedie / Krimi / Mysteriózní
USA, (2006–2014), 86 h 32 min (Minutáž: 41–87 min)

Tvůrci:

Steve Franks

Hrají:

James Roday Rodriguez, Dulé Hill, Corbin Bernsen, Maggie Lawson, Sage Brocklebank, Timothy Omundson, Steve Bacic, Robin Mossley, Kirsten Nelson (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(120)

Hlavní hrdina seriálu Shawn Spencer je člověk s neobyčejnou pozorovací schopností, bystrým úsudkem a neuvěřitelnou pamětí. Tento jeho talent v něm po celé dětství podporoval a rozvíjel jeho otec Henry Spencer, který od něj očekával, že si zvolí povolání policisty jako on. Tím se však Shawn nestal, po škole vystřídal několik desítek zaměstnání, ale u žádného z nich nevydržel dost dlouho. Vše se změní, když jednou poněkolikáté pouze na základě televizní reportáže odhalí a oznámí pachatele loupeže a stane se tak v tomto případě hlavním podezřelým. Díky svému nenahraditelnému talentu a neuvěřitelné dávce štěstí se mu však podaří přesvědčit některé policisty, že je sensibil. To však má dokázat pomocí při vyšetřování případu. Na pomoc si téměř proti jeho vůli pozve svého kamaráda Guse, se kterým po nečekaně rychlém úspěšném vyřešení případu zakládají detektivní agenturu... (Televize Seznam)

(více)

Recenze (131)

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Ono to vypadá trochu jinak, než jiné seriály, ale pro mě plus. První dvě série mě Shawnovi "jasnovidecké" stavy vadily, jenže pak to tvůrci dost okrouhli a to bylo dobře. Ale jako celek: Vtipné, inteligentní a vytříbené dialogy plné popkulturních narážek a krásného sarkasmu. Shawn a Gus naprosto skvěle vybraní a sedí k sobě. Ostatní herci také skvěle vybraní. Líbí se mi to. Hlavně ta sranda. Libový dialogy. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Psych není seriál, u kterého by se divák smál po celou dobu. Není to typický sitcom, což dokládá i hodinový formát. Na seriálu je třeba ocenit herce i tvůrce, kteří se mohou pustit do parodie jakéhokoli žánru a vždycky to dopadne velice vtipně, to je stejné i u vážnějších epizod, kterých se pár v posledních řadách objevilo. Herci byli velice dobře vybráni, do svých postav sedí a skvěle k sobě padnou. Krom toho zábavné dialogy, plno hlášek, super znělka. Celý seriál má jen jedno malé mínus. V prvních řadách nejsou moc složité zápletky a pachatelé jsou většinou jasní už po chvíli. Zvlášť pokud už máte nakoukány nějaké seriály, pachatelem je většinou ten nejznámější herec. Nejsou to nějací moc známí herci, ale jsou to často obsazovaní herci do vedlejších rolí v seriálech. V pozdějších sériích (cca od 3.-4.) toto pak už úplně neplatí, zápletky jsou složitější a známější herci jsou často i kladné postavy. V prvních řadách to ale trochu kazí dojem, když je od začátku jasné, kdo je pachatel. Každopádně už jen za ty parodie na všechny velkofilmy, slavné seriály a různé narážky na ně musím dát 5 hvězdiček. ()

Reklama

Ssin 

všechny recenze uživatele

O Psych jsem se dozvěděl od kamaráda jen tak na zkoušku jsem si sehnal 1. epizodu (mimochodem jedna z nejlepších). Po shlédnutí první epizody jsem se nestačil divit jakto že o tak výbornem seriálu jsem se dozvěděl až teď. Mám za sebou 4 řady výborné zábavy. Psych není jen Krimi ale je to prostě "komedie". Tento seriál mě prostě uchvátil, dokonale jsem se vžil do každé sekundy, jsem prostě věrný fanoušek a nemůžu se dočkat až shlédnu další díl. ode mě 100%. ()

Avicii 

všechny recenze uživatele

Shawn a Gus jsou prostě dva soukromí detektivové a hlavně dobří přátelé už od dětství, kteří vyřeší jakýkoli zločin a přitom vás skvěle pobaví. Agentura jasno si mě získala, pro mě je to skvělý a zábavný seriál při kterém se nenudím a pořádně se nasměji. Nejlepší ze všeho je jak si Shawn neustále utahuje z detektiva Lassitera a nejenom z něho, ale i ze všech okolo, policistka Juliet na tu je zase radost pohledět... znělka "I know, you know" je strašně chytlavá. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mě neskutečně baví především kvůli pro mě vtipným, ačkoliv někdy dost absurdním rozhovorům mezi hlavními představiteli. Detektivka podaná svěží zábavnou formou, která mě na rozdíl od jiných nenudí. Dabing na COOLu není špatný, ale pokud si chcete seriál lépe vychutnat, určitě sáhněte po původním zněním, popravdě min. o třídu lepší. Dle zdejšího hodnocení a mého subjektivního názoru ale ohromně podhodnocený seriál. ()

Galerie (762)

Zajímavosti (19)

  • Děj se točí kolem toho, že režisér Jay Singh (Jay Chandrasekhar) původně určil, že hlavní tanečnice bude otočky tančit vlevo od středu jeviště. To by ale choreograf bollywoodského tance nikdy neudělal. V tradičnějších choreografiích, jako je tato, se totiž klade důraz na symetrii. Hlavní tanečnice většinu času tančí uprostřed a do stran se přesouvá jen občas v průběhu sloky. Otočky pro svou rychlost a dramatičnost slouží jako zlaté hřeby choreografie, a proto je hlavní tanečnice tančí vždy uprostřed. (Ezis)
  • Jedná se o první remake epizody v rámci jednoho seriálu v televizní historii. Konkrétně se jedná o remake epizody Zataženo s možností vraždy (2007). Důvodem remaku byla dle hlavního představitele seriálu Jamese Rodaye Rodrigueze skutečnost, že původní díl byl herci i zbytkem týmu považován za nejslabší. Dle nich chyběl dílu ten správný druh humoru, který je pro seriál charakteristický. (kkomtu)
  • Dulé Hill ovládá stejně jako jeho postava v seriálu stepování. (Roby)

Reklama

Reklama