Reklama

Reklama

Hrdinka amerického thrilleru, manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová), pracuje i na Štědrý večer, a když chce konečně odjet domů, zjistí, že hlídač Thomas (Wes Bentley) na ni v podzemí nalíčil past. Buď se jí podaří utéct, nebo přijde o život...  Je Štědrý večer, ale mladá ambiciózní manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová) je ještě stále v práci. Chce vše dodělat, než vyrazí na rodinnou večeři. Když konečně sjede do opuštěné garáže, zjistí, že nemůže nastartovat auto a nemá signál v mobilu. Pomoc jí nabídne přátelský hlídač Thomas (Wes Bentley), ale když se ani jemu nepodaří auto spravit, řekne Angele, aby s ním povečeřela. Ta se jen zasměje, jenže záhy zjistí, že se ocitla v situaci, která rozhodně úsměvná není. Probudí se totiž přivázaná k židli ve studené místnosti pro bezpečnostní službu v podlaží P2 a je si jistá, že štědrovečerní večeře je to poslední, po čem Thomas prahne. Teď záleží hlavně na její odvaze a touze žít, aby se jí odtud podařilo utéct. Americký hororový thriller režíroval Franck Khalfoun. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Campbell 

všechny recenze uživatele

P2 jsem dlouho odkládal a nechtěl jsem ho vidět protože mi bylo jasné že se jedná o další rádoby honičku tentokrát v garáži. Khalfoun je nicméně režisér geniálního Maniaka a tak jsem nakonec pustil i tohle a čekal že mě to překvapí, tentokrát ale ne jedná se o průměrnou naháněčku se sem tam parádní gore prací(židle+auto). Filmu samozřejmě nechybý neuvěřitelné klišé. Aspoň že hlavní hajzl je celkem sympaťák a to šílenství mu i věřím narozdíl od hlavní herečky která byla dost prkenná. ()

topi 

všechny recenze uživatele

No nebylo to vůbec špatný a vůbec jsem se nenudil. Gore scény byly vymazlený (mohlo by jich být víc) , hlavní hrdinka s krásnými vnadami byla taky perfektní, stejně tak jako vyšinutej hlídač objektu, ve kterém se celý příběh odvíjí. Co mi tam prostě scházelo, byla aspoň trocha originality. Takových filmů na podobný téma je fakt mraky. Ale i přesto je to dobrej hororovej thriller, u kterýho se atmosféra perfektně stupňuje. Na scénáři zapracoval i Alexandre Aja a film i produkoval. Zajívostí je, že hudbu nahrál Slovenský národní orchestr. ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Typický průměrný thriller, než-li horor s minimálním počtem herců a rozdilných lokací. I s takovým minimem se dá udělat pěkná atmosféra, tedy alespoň v úvodních minutách, že ano. Film sice čerpá z čeho se dá, ale stejně z toho dříve či později, budete hlavně už ze zminěného vesměs stejného prostředí unaveni a očičko začne proto rádo šilhat k časové ose filmu. Hlavní dvojice hereckého obsazení je taktéž dle mého průměrná a ani jeden charismem přímo nevýří. Vnadné poprsí Rachel Nickols je zase jiný příběh. Krvavé scénky jsou vesměs všechny pěkně udělány a hvězdičku si zaslouží, ale nějaké velké barvení na červeno zase opět nečekejte. Závěr mi trochu vrtá hlavou, stejně jako některé logické situace ve filmu. Nechci moc spoilerovat, ale aby se Rachel snažila vypáčit skleněné dveře a ztrácela, tím pro ní drahocený čas, místo aby francouzákem v ruce rozbila sklo, mi hlava opravdu nebere. Na 3 hvězdy to však stačí ikdyž to bylo o ty vnady těsný... :) ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom sympaticky straznik, o ktorom by mi ani vo sne nenapadlo, ze by sa mohol z neho vyklut nejaky psychopat. Uz bolo vela filmov natocenych o prepadoch alebo nasilnostiach v podzemnych parkoviskach, ale tento sa tam odohraval celych 90 minut. Stacia na to dvaja ludia plus nejake tie obete vratane zvierata alebo nepohodlni policajti a vysledok je na svete. Cakal som slabucky thriller, ale vdaka tej krvavej brutalite a napätia sa z neho vyklul celkom slusny thriller, na ktory o par tyzdnov pri takom pocte podobnych filmov asi aj tak zabudnem, preto 3 *... 17.09.2010 _______ Wes Bentley - (Thomas) +++ Rachel Nichols - (Angela) +++ Simon Reynolds - (Jim Harper) +++ Philip Akin - (Karl) +++ Stephanie Moore - (Lorraine) +++ Hudba: tomandandy +++ Nemecka Cinema - 75% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

NOČNÝ LET+ÚKRYT Klasický americký takmerhoror, ktorý sa distribútor bál pustiť do kín... Postavené na schéme teenagerskej vyvražďovačky, ale málo sa tam vraždí a chýbajú teenageri. 3:15 ZOMRIEŠ bol rovnako nevýrazný mix... a ČIERNE VIANOCE mali rozhodne viac vianočnej šťavy... Dokonca aj NEVIDITEĽNÉ ZLO (napriek oveľa väčšej stupídnosti) je živší film... na tak jednoduchý film treba talentovanejšieho režiséra... Nie je to katastrofa, ale ocenia len fanúšikovia žánru. P2 je v podstate solídne odvedená robota a má veľmi dobrých hercov, ani logika výnimočne neškrípe, ale film sa zbytočne snaží byť niečim viac ako je. 50% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo také v Cinespace Film Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (noelcoward73)
  • Rottweilera "hrali" traja rôzni psi. (ladko)
  • Film bol natáčaný počas dvoch mesiacov, výhradne v noci v existujúcej parkovacej garáži v Toronte. (ladko)

Reklama

Reklama