Reklama

Reklama

Smrti napospas

  • Španělsko Los abandonados (více)
Trailer
Horor / Mysteriózní / Thriller
Španělsko / Velká Británie / Bulharsko, 2006, 99 min

Americká filmová producentka, která byla v dětství adoptována, se vrací do své rodné země, aby zjistila něco o svém původu. Navštíví rodinný dům, který nikdy neviděla a musí čelit děsivému tajemství, které je v něm ukryto. (TV Horor Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

forsythia 

všechny recenze uživatele

Když mě vyděsí divné zvuky v domě za bílého dne, je to známka, že byl horor kvalitní. Děsivá atmosféra místy možná malinko rozmělněná zdlouhavostí některých pasáží, ale to se dá odpustit. V závěru už se o nějaké zdlouhavosti rozhodně mluvit nedá - skvělá gradace a sice očekávaný, ale v daném žánru smysluplný a (pochopte mě) "dobrý" závěr. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Atmosférická hororová podívaná téměř se vším všudy. Pár nechutných scén, pár scén u kterých se člověk bojí a dokonce i slušné lekačky. Hodnocení je nízké, přesto si hororový fanoušek své stoprocentně najde. Zamotaný děj, který byl nepředvídatelný stál také za povšimnutí. Španělská hororová tvorba mě nedokáže zklamat jen tak. Přesto největší překvapení byl Karel Roden, poněvadž jsem netušil, že v tomto snímku hraje. Tímto hororem mi dokázal, že jemu sedne každý žánr a jeho kvalita je znát úplně všude. Nízké hodnocení si vysvětluji tím, že hodně diváků přilákal právě Karel Roden a tím k hororovému žánru přilákal nehororové fanoušky, což je obrovská škoda. Tímto problémem požitek z filmu neklesl a já rozhodně doporučuji.. 8/10 = 85% ()

Reklama

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Z filmu mám naprosto stejný dojem jako Pedestrian. více než 3/4 filmu jedna velká nuda. Hlavní hrdinka je naprosto nesympatická, příběh se snaží vypadat komplikovaně, ale na konec je z toho další rámcové story. Nějaká ta atmosféra se místy i objevila, byla však tak nepatrná, že se po pár vteřinách zas vytratila. 1 hvězdičku za fakt, že snímek je pouze nudný, ale nikoli stupidní (viz některé horory dnešní doby) a další za Rodena, který sehrál roli opět obstojně. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Karel Roden je výtečný český herec, z každého jeho kousku mám radost, ale najdou se i vyjímky a ta nastala právě zde. Prvních 30minut jsem čekal co se z tohoto dílka vyklube, po 50minutách jsem to začal vzdávat, a když skočily závěrečné titulky, tak jsem začal přemýšlet (i když to někdy bolí) o čem vlastně celý ten film vyprávěl?! 15% ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní horor v hlavní roli s Karlem Rodenem? Proč ne, řekl jsem si. Jenže to jsem ještě netušil, jaké peklo mě čeká. 90minutová nuda porcovaná primitivními lekačkami, dvěma chodícími zombies a nepříliš atraktivní hrdinkou v hlavní roli zamotaného příběhu, který už tu byl tolikrát předtím... + za Karla Rodena, zbytek shit. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Karim Hussain pri písaní scenára vychádzal z vlastných skúseností, keď ako dieťa žil s otcom na farme.
    (misterz)
  • K svojmu prvému celovečernému filmu sa Nacho Cerdà dostal iba niekoľko týždňov pred produkciou a to ako náhrada za Karima Hussaina (autora pôvodného scenára k filmu The Abandoned), ktorý si v tom čase na jeho tvorbu z dôvodu zaneprázdnenosti nenašiel čas. Bol osobne totiž zainteresovaný už na inom projekte a to dráme La belle bête (2006). (Kusko.t2)
  • V samotnom filme sa dokonca na zhruba sekundu mihol aj sám režisér Nacho Cerdà a to ako komentátor regionálnych správ v televízii. (Kusko.t2)

Reklama

Reklama