Reklama

Reklama

Ako vyšetríte vraždu, keď obeťou ste vy? Nadprirodzený thriller od producentov filmu Šiesty zmysel. Stredoškolák Nick mal život pred sebou, no len do okamihu, keď bol brutálne prepadnutý a jeho telo ukryté v lese v domnení, že je mŕtvy. Uviazol však na pol ceste medzi svetom živých a mŕtvych, ešte nie celkom po smrti, ale neviditeľný pre ostatných živých. Môže len sledovať pátranie svojich blízkych a zúfalo sa snaží kontaktovať ľudí na tejto strane. Netuší, že len hodiny ho delia od definitívneho odchodu na druhý svet... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

hippyman 

všechny recenze uživatele

nenechte se odradit zdejším nízkým hodnocením či dementním slovenským názvem :-P jde o celkem povedené duchařské krimidrama s neokoukanými obličeji a zas trochu jiným úhlem pohledu na tenkou hranici mezi životem a smrtí... šestý smysl ani duch to sice není, ale pořád je zde, i díky margaritě levievě, celkem na co koukat. 70% ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Možná je to trochu moc teen a sem tam pokulhává scénář, ale přesto má The Invisible slušnou atmosféru a řeknu vám, že bych se stokrát raději dívala na podobně laděné snímky než na ty kila teen vyvražďovaček a sladkobolných romancí, které se na nás obvykle chrlí. Docela milé překvapení řekla bych, nehledě na to, že z Justina Chatwina jsem byla u vytržení. Nad kýčovitým koncem jsem sice už trochu úpěla, přesto přimhouřím oko. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Napínavý film se zajímavým námětem, kde je docela dobře zpracováno to, že osobu nikdo nevidí. Není zde nějaké nucené procházení skrz lidi, je tu zajímavý moment toho, kdy postava si myslí, že svoje okolí ovlivňuje, ale ve skutečnosti se to neděje. Škoda, že se to opakuje až moc často a postupně to ztrácí kouzlo. Goyer ale natočil příjemné středoproudý napínavý film, který si alespoň ten ždibec nad průměr v hodnocení zaslouží. ()

carly 

všechny recenze uživatele

podľa traileru som očakávala úplne iný film. a ako príbeh to bolo dosť pointless. ale niektoré momenty boli naozaj silné a dobre zvládnuté. hlavne od Nickovej skoro-smrti. keď sledoval ako ho ľudia vidia. jeho "vzťah" s Annie. ako sa medzi nimi vytváralo akési porozumenie. záver bol zvláštny a určite nie niečo, čo som očakávala, ale aj tak som rada, že som si ten film pozrela. ale druhý krát ho už vidieť nemusím. a ešte klobúk dou pred hercami, zvlášť tie decká boli úžasné ()

lenuse

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděla jen pár scén a závěr, ale mám trochu obavy. :-) Jedná se o americké filmové zpracování románu Matse Wahla Den Osynlige. O pět let dříve tento román převedli na plátno již švédští filmaři: Osynlige, Den. Ovšem představitelé hlavních hrdinů jsou mi v nové verzi daleko méně sympatičtí a ten závěr.... Ten je poněkud přepracovaný. Nezdá se mi, že k lepšímu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Z filmu byla vystřižena scéna, ve které Nicka (Justin Chatwin) jako ducha uvidí z okna jiný duch starce v kómatu, když se Nick potlouká kolem nemocnice. Duch starce Nickovi vysvětluje, že Nicka nikdo nemůže vidět, slyšet nebo se ho dotknout, ale může být zachráněn, pokud vyřeší záhadu obestírající jeho vlastní "smrt". (Shadowspark)
  • Původní švédský snímek Den Osynlige v roce 2002 natočil Joel Bergvall se Simonem Sandquistem. Dvojice debutovala krátkým filmem Victor (1998), za který byli nominováni na Oscara. (imro)
  • The Invisible je založený na stejnojmenném švédském filmu, který byl zase inspirovaný stejnojmennou knihou Matse Wahla. Kniha i film mají švédský název Den Osynlige. (imro)

Související novinky

Magneto už má režiséra... bohužel

Magneto už má režiséra... bohužel

01.05.2007

Někdy člověk kroutí hlavou, jací packalové dostávají v Hollywoodu velké příležitosti, zatímco třeba takovému Darrenu Aronofskému producenti akorát tak seškrtávají rozpočty a házejí mu pod nohy… (více)

Neviditelný Mars

Neviditelný Mars

17.01.2007

David Goyer, známý scénárista (Blade, Batman začíná), odložil pero a posadil se již potřetí do vyhřáté režisérské židle. Scénář k novému snímku The Invisible mu napsal Mick Davis (Modigliani). Film… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno