Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

kerkulka 

všechny recenze uživatele

teda, takhle jsem se dlouho u hororu nezasmála :D většinu filmu tam jenom šílená ženská běhá tmou a ječí. Ona to po chvilce začne být docela otrava a nezbyde, než si z toho střílet. I když - ano, pár věcí mě lehce "dostalo", jenže já jsem silný strašpytel, že bych se lekla i "zajíčka na louce":) ... Nicméně, dost mě překvapil konec, za ten (a za pink) dávám jednu hvězdu, ale víckrát ať už mi to nikdo nepouští... ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem kravinu - výsledek mě lehce překvapil. Za začátku se Katakomby tváří jako standardní slasher, kterých známe desítky... následně se rozehrává zajímavá a morbidní "hra" s hlavní hrdinkou... pak se však film zničehonic zahákne v jakémsi "nudno-prázdnu" a jsme nešťastnými svědky téměř hodinového pobíhání vřískající dívčiny po tmavém bludišti sem a tam - tam a sem... po dlouhém divákově "utrpení" přichází konečně působivý a celkem překvapivý konec... Takže: Nápad dobrý, rozjezd dobrý, konec dobrý - ostatní kolem je však jen nudná vata bez atmosféry a pořádného napětí! ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Podle skutečné události ? Hmmm.. Mě ten horor ani nebavil. Důvod proč jsem ho chtěl vidět byl ten, že tam hraje moje oblíbenkyně P!nk, ale film jako takový mě docela zklamal. Takový katakomby jsou pro horor jak ztvořený, ale to zpracování se mi nelíbilo. I přesto si myslím, že P!nk by mohla hrát ve filmech více, já myslím, že by jí to šlo. Každopádně tohle vidím na 2*.. ()

parabellum 

všechny recenze uživatele

Totálně promarněnej potenciál katakomb. Dlouho jsem nezažil takovej pocit, kdy jsem chtěl od první chvíle zabít hlavní hrdinku, která 95% filmu běhá v katakombách s otevřenou pusou a buď řve aaaaaaaaaaa nebo pomooooooooooc. Jediná světlá chvilka je posledních 5minut filmu, kdy zajímavě vygraduje. Jestli chcete se kouknout na film ve kterém běhá mladá holka v podzemí, pusťte si rači o něco lepší horor Metro. Od tohoto snímku ruce pryč!!!!!! ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Sympatická hlavní hrdinka a velice povedený závěr, to jsou kladné stránky tohoto hororu. Párkrát jsem byl ještě v očekávání, z kterého rohu se někdo (něco) objeví, takže napětí tam bylo. Bohužel zbytek už za moc nestál, čekal jsem trochu více děsivější atmosféru...ale konec mě vážně uzemnil, takhle jsem ho vůbec nečekal. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)
  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)

Reklama

Reklama