Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Katakomby nejsou tak špatné, jak by se z okolních komentářů mohlo zdát. Herci jsou celkem fajn a pointa také patří do ranku těch překvapivých a nebál bych se říct skvělých. Jenomže režiséři nedokáží naplnit 90ti minutovou stopáž nějak smysluplně a zábavně, takže většinu filmu jen hlavní postava pobíhá po stále stejném prostředí, sem tam někoho nedůležitého potká a jinak se nic neděje. V mém rodném městě máme také katakomby - byl jsem tam jen jednou, protože je to velice nudné a nezajímavé místo. Stejně jako velká část tohohle filmu. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha hororů, který nedokáže dostatečně využít ponurou a strašidelnou atmosféru místa, kde se natáčel. Občas přihlouplé dialogy, amatérská kamera s takovými záběry, které se nedají pochopit, téměř bez atmosféry a velmi chabý scénář. Pár občasných lekaček a snaha o navození příběhu z dob dávno minulých ovšem nestačily na více jak 2 hvězdičky. ()

Reklama

Scar 

všechny recenze uživatele

Keby nebolo zaujímavého konca, ani by som nemal čo napísať. Tomu hovorím happy end! Ale inak je to nuda, ktorá nikomu nič nedá a nikto nemusí ľutovať, ak to neuvidí. Snáď okrem skalného fanklubu slečny "pink", ktorá ma ale žial o svojich kvalitách nepresvedčila. Keby tam dali namiesto nej aspoň nejakú "bábiku", že by sa bolo na čo pozerať, mohlo to dopadnúť aj o hviezdičku lepšie. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Sympatická hlavní hrdinka a velice povedený závěr, to jsou kladné stránky tohoto hororu. Párkrát jsem byl ještě v očekávání, z kterého rohu se někdo (něco) objeví, takže napětí tam bylo. Bohužel zbytek už za moc nestál, čekal jsem trochu více děsivější atmosféru...ale konec mě vážně uzemnil, takhle jsem ho vůbec nečekal. ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Nedala jsem se odradit zdejším nepříznivým hodnocením a jednou večer, znavená prvním dnem nového semestru, jsem ulehla se svým drahouškem (rozuměj pécé:-)) do postele a pustila si Katakomby. Za okny tma, já sama v pokoji a k tomu Shannyn Sossamon zoufale pobíhající tím temným bludištěm plným mrtvých duší... Nevím, jestli jsem vychytala zrovna správnou chvíli nebo se mi momentálně někam zatoulal zdravý rozum, ale film byl pro mě nečekaným zážitkem - snad pětkrát jsem byla v pokušení zmáčknout stopku, ale nikoliv pro to, že by byl film tak nesnesitelný, ale prostě proto, že jsem byla pěkně vynervovaná:-)) Tak nevím... Možná po druhém zhlédnutí změním názor, dneska ale dávám čtyři stars. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)
  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)

Reklama

Reklama