Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za převedení hororu do neotřelého prostředí pařížských katakomb a rozuzlení celého příběhu, které jsem opravdu nečekala. Dobrý návod na to, jak si vystřelit z vlastní labilní sestry a připravit ji tak o rozum. Pink by měla radši zůstat u zpívání. To jí jde na výbornou. Ten hlas se nedá přeslechnout. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Taková pěkná historka z pařížského undergroundu. Neurotická sestra navštíví v Paříži svojí vysmátou, světáckou sestru a její kamarády se zálibou v debilních vtipech. Třetí sestra se nekoná. Koná se rozhánění nelegálního Frenchteku v katakombách, honička, spousta jekotu (vychrtlá sestra v koktejlkách), týpek Kozohlav a celkem zajímavé rozuzlení. Fakt. Co mi ovšem celou dobu sledování hejbalo rakví, byl střih. Zaměstnat jako střihače veverku na amfetaminech není dobrej nápad. Stroboskop rules. ()

Reklama

rarak 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se zdálo, že to bude variace na téma hon kočky s myší. Bohužel se kočka ukázala jen na chvíli, aby vystrčila drápky, zbytek filmu jsem pozoroval myš zmateně pobíhající po bludišti a spíš než napínavé to bylo velmi nudné. Překvapivý konec se také nekonal (tohle už v některých filmech bylo), avšak aspoň na chvíli jsem se 'zabavil' - když jsem uvažoval, co všechno na závěrečném 'odhalování pravdy' nesedí. To ale můj dojem z filmu nezlepšilo, spíš naopak. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nemám rád horory a obecně filmy, ve kterých převážnou část filmu vystupuje jedna postava, byť by ji hrála moje favoritka Shannyn Sossamon. Ona a pařížské katakomby byly pro mě hlavním lákadlem, proč tento horor zhlédnout. Bohužel nijak jsem se nebál a tudíž ani nebavil. Navíc jsem se v zajímavostech dočetl, že se to ani v pařížských katakombách nenatáčelo. Musím si spravit chuť nějakým lepším hororem. ()

parabellum 

všechny recenze uživatele

Totálně promarněnej potenciál katakomb. Dlouho jsem nezažil takovej pocit, kdy jsem chtěl od první chvíle zabít hlavní hrdinku, která 95% filmu běhá v katakombách s otevřenou pusou a buď řve aaaaaaaaaaa nebo pomooooooooooc. Jediná světlá chvilka je posledních 5minut filmu, kdy zajímavě vygraduje. Jestli chcete se kouknout na film ve kterém běhá mladá holka v podzemí, pusťte si rači o něco lepší horor Metro. Od tohoto snímku ruce pryč!!!!!! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)

Reklama

Reklama