Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Samotné prostředí bylo docela dobré, ale jinak kromě neustálého řvaní hlavní herečky a záběrů na kmitající se nohy to za moc nestálo. Nezachránil to ani uřvaný hudební doprovod. Pink by se měla věnovat jenom tomu co umí a hraní to rozhodně není. Škoda, že v tom jezírku nebyly alespoň nějaké orgie. Musím se ovšem přiznat, že ke konci mě to docela chytlo, jenže ten úplný finish to celé pos.... ()

parabellum 

všechny recenze uživatele

Totálně promarněnej potenciál katakomb. Dlouho jsem nezažil takovej pocit, kdy jsem chtěl od první chvíle zabít hlavní hrdinku, která 95% filmu běhá v katakombách s otevřenou pusou a buď řve aaaaaaaaaaa nebo pomooooooooooc. Jediná světlá chvilka je posledních 5minut filmu, kdy zajímavě vygraduje. Jestli chcete se kouknout na film ve kterém běhá mladá holka v podzemí, pusťte si rači o něco lepší horor Metro. Od tohoto snímku ruce pryč!!!!!! ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za převedení hororu do neotřelého prostředí pařížských katakomb a rozuzlení celého příběhu, které jsem opravdu nečekala. Dobrý návod na to, jak si vystřelit z vlastní labilní sestry a připravit ji tak o rozum. Pink by měla radši zůstat u zpívání. To jí jde na výbornou. Ten hlas se nedá přeslechnout. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se to ze začátku zdálo na další tuctovou hororovou vyvraždovačku ,tak opak je nakonec pravdou. prostředí katakomb je ponuré ,ale taky velice temné díky tomu je většina filmu ve tmě což je docela škoda ,ale zase to na druhou stranu podtrhuje tu děsivou atmosféru. A celé rozuzlení mě v prvním okamžiku zklamalo ,ale jen do té doby něž to celé dostalo další nečekaný spád. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Katakomby jsou o příšerný věčně uječený huse, co se ztratí v podzemí Paříže a nemá smysl pro humor. Shannyn Sossamon byla příšerná a po celou dobu jsem si přál, aby jí už konečně někdo sejmul a vzhledem k tomu, že je to prakticky vzato její one man show, tak celý film na ní i padá. Celé to zachránil až závěr, ale jen od toho, abych tento horor poslal do propadliště dějin. P.S.: Pink! mám rád, ale to, že je skvělá zpěvačka z ní herečku nedělá. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)

Reklama

Reklama