Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

Handle 

všechny recenze uživatele

Podle skutečné události ? Hmmm.. Mě ten horor ani nebavil. Důvod proč jsem ho chtěl vidět byl ten, že tam hraje moje oblíbenkyně P!nk, ale film jako takový mě docela zklamal. Takový katakomby jsou pro horor jak ztvořený, ale to zpracování se mi nelíbilo. I přesto si myslím, že P!nk by mohla hrát ve filmech více, já myslím, že by jí to šlo. Každopádně tohle vidím na 2*.. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha hororů, který nedokáže dostatečně využít ponurou a strašidelnou atmosféru místa, kde se natáčel. Občas přihlouplé dialogy, amatérská kamera s takovými záběry, které se nedají pochopit, téměř bez atmosféry a velmi chabý scénář. Pár občasných lekaček a snaha o navození příběhu z dob dávno minulých ovšem nestačily na více jak 2 hvězdičky. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Samotné prostředí bylo docela dobré, ale jinak kromě neustálého řvaní hlavní herečky a záběrů na kmitající se nohy to za moc nestálo. Nezachránil to ani uřvaný hudební doprovod. Pink by se měla věnovat jenom tomu co umí a hraní to rozhodně není. Škoda, že v tom jezírku nebyly alespoň nějaké orgie. Musím se ovšem přiznat, že ke konci mě to docela chytlo, jenže ten úplný finish to celé pos.... ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nemám rád horory a obecně filmy, ve kterých převážnou část filmu vystupuje jedna postava, byť by ji hrála moje favoritka Shannyn Sossamon. Ona a pařížské katakomby byly pro mě hlavním lákadlem, proč tento horor zhlédnout. Bohužel nijak jsem se nebál a tudíž ani nebavil. Navíc jsem se v zajímavostech dočetl, že se to ani v pařížských katakombách nenatáčelo. Musím si spravit chuť nějakým lepším hororem. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost ponurý horor, který vlastně ve své tmě utápí vše a má tak nějak kostrbatý příběh s finálnám twistem. Rozhodně ho neřadím mezi super horory, protože na to nemá režiséra respektive režiséry, ale v mnoha ohledech je to horor nevšední až originální a hraje zde vedle snaživé Shannyn Sossamon i zpěvačka Pink neboli vlastním jménem Alicia Moore. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)

Reklama

Reklama