Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

hororwatch 

všechny recenze uživatele

Když to budu brát tak jak by se to asi ve skutečnosti mělo, než-li tak, jak to je, pak musim hodnotit dost vysoko. Když si to přeberu po svém a nebudu to hodnotit jako horor, ikdyž se tam najde pár děsivých momentů, ale spíš jako drama/thriller/horror...protože kdybych to měl hodnotit jen podle skutečných kritérií vic jak 2* by si to fakt nezasloužilo. Ale jako ilegální diskoška v podzemí mezi zdma z lebek, čistě teoreticky proč ne? O pitomých kamarádech, co si vymyslí strašidelnou historku ( jako by to tu už 1000x předtím nebylo že?) a hlavní hrdinka jim to zbaští, protože neměla zrovna lehkou situaci kvůli nedávné minulosti, má blbou náladu a není težké ji něčím rozladit, Proč ne? Jako kdybych tam byl já osobně poprvé( a já mám úctu ze spiritualismu a těchhle kokotinek) a viděl celkem obstojnou imitaci vraždy a teď najednou jsou všichni pryč a já sám v nějakých katakombách, tak jako bych nepřemýšlel moc nad tím, jestli to co jsem viděl byla nebo nebyla skutečnost( jak se nad tím krásně přemýšlí u počítače že?) ale prostě bych zdrhal vostošest. A jako kdybych tohle přežil a nakonec z těch debilů vypadlo, že si ze mě dělali jen srandu ( to měla být sranda, spíš trauma dokonce života ne?) a ještě na mě ječeli co že jsem to jako udělal když se mi povedlo zabít někoho kdo měl jakože bejt vrah, kterýho jsem viděl jakože někoho celkem věrohodně zabít...... tak bych se buď zhroutil nebo je tam dojebal asi stejně jak hlavní hrdinka.... A vůbec žádný 4* ale 5* a hotovo. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

No,když byly Katakomby novinkou-strašně jsem se na ně těšil(strašně mě přitahoval labyrint plnej lidských ostatků-ideální místo pro parádní horor).Jenže tenkrát jsem to nedokoukal a časem na tento film úplně zapoměl.S odstupem pár let to zkoukávám znovu a celý.A moje hodnocení?Kurva to byl shit.Všude tma,popřípadě stroboskopický blikání,nesmyslné běhání odněkud někam,bez atmosféry,divná kamera a totálně chaotickej střih.Tady se opravdu nic nepovedlo.A tak se nakonec ze slušně vyhlížejícího hororu stal tenhle ubohej paskvil.Mé hodnocení nezvedne ani "šokující" konec,kterej jsem(věřte-nevěřte)čekal.Tenhle film je pro mě čistej odpad,kterej by měl skončit zakopanej s ostatky lidí v pařížských katakombách. ()

Reklama

rarak 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se zdálo, že to bude variace na téma hon kočky s myší. Bohužel se kočka ukázala jen na chvíli, aby vystrčila drápky, zbytek filmu jsem pozoroval myš zmateně pobíhající po bludišti a spíš než napínavé to bylo velmi nudné. Překvapivý konec se také nekonal (tohle už v některých filmech bylo), avšak aspoň na chvíli jsem se 'zabavil' - když jsem uvažoval, co všechno na závěrečném 'odhalování pravdy' nesedí. To ale můj dojem z filmu nezlepšilo, spíš naopak. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Predpokladam, ze ty megapocty hvezdicek sem nasypali hlavne priznivci Pink, a proto bych rad podekoval autorum, ze tu urvanou fuchtli sejmuli. Toliko tajemne ke spoilerum. Jinak od Katakomb jsem ocekaval veru vic, treba aspon nejakej trochu logickej pribeh, ale dockal jsem se jen druhyho Metra, umistenyho do sice zajimavejch, nicmene brzo se okoukavajicich a chvilema i dost papundeklovejch interierovejch dekoraci, ktery navic pro sychr vznikly v RUmunsku. Jinejma slovama, zadnej velkej zazrak se nekona. A je to fakt skoda, protoze z toho zakladu se mohl vykopat fakt velkej bijak... a bez poletujicich kozlu a nesmyslne goreovyho konce, kterej ale, pravda, docela potesil. Dve az tri hvezdy, ale spis dve. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Sympatická hlavní hrdinka a velice povedený závěr, to jsou kladné stránky tohoto hororu. Párkrát jsem byl ještě v očekávání, z kterého rohu se někdo (něco) objeví, takže napětí tam bylo. Bohužel zbytek už za moc nestál, čekal jsem trochu více děsivější atmosféru...ale konec mě vážně uzemnil, takhle jsem ho vůbec nečekal. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)

Reklama

Reklama