Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (463)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Morris: 1. Hills Have Eyes - Loudlion ,2. Fork in the Road (Your Knife in My Back) - Atreyu ,3. Unretrofied - The Dillinger Escape Plan ,4. Redemption - Shadows Fall ,5. Darkest Nights - As I Lay Dying ,6. Hard Rock Hallelujah - Lordi ,7. Prayers - In This Moment ,8. I Know Hollywood and You Ain't It - Walls of Jericho ,9. Throwing Stones - The End ,10. Failure in the Flesh - Through the Eyes of the Dead ,11. Sleeping with the Fishes, See - The Number 12 Looks Like You ,12. Own Little World - Celldweller , ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Konečně film u kterého jsem se pobavil. Akce, napětí a skvělá hudba. No a hlavně drastické scény :-) Mutanti byli opravdu hnusní, prostředí skvělé. Opravdu není nic co bych tomuto filmu vytknul! Pokud bych tento film viděl v kině, určitě bych se párkrát lekl a vyskočil ze sedadla. Po shlédnutí sraček jako je Fountain, Sunshine, Norbit, Mr. Bean na prázdninách, Grimreaper...... ....je rozhodně film "The hills Have Eyes II" - pro mne filmem roku. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Mírně spoilerový komentář: Jsem na pochybách. Na pochybách, zda za větší dementy označit vojáky nebo mutanty. Vojáci se chovají velmi nelogicky (že jde o zelenáče neberu, i zelenáčům nechybí iq) a nechají si vybít polovinu jednotky (většinou úplně zbytečně) a teprve po vystřílení nábojů pozabíjí všechny mutanty, což je logicky největší šance, kdy by mutanti měli mít navrch. Kdepak, do té doby organizovaní mutanti radši jeden po druhém vběhnou mezi neozbrojenou jednotku a nechají se umlátit, případně probodnout. Ve Weiszův prospěch hovoří alespoň nějaké náznaky napětí, samoúčelná brutalita a 2/3 třetiny fungující tempo. O čem se ale v pozitivech nedá mluvit vůbec, jsou herci a scénář. ()

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Banda pitomců dostane vojenskou výstroj a jdou vykonat celkem prestižní a složitý úkol v poušti. Navíc tu bandu hrají druhořadí NEherci a další banda pitomců k tomu sepsala scénář a podílela se na natáčení. Jak je možné že při záchranné operaci člověka ohroženého na životě jdou vojáci v jednostupu za sebou a při tom si nahlas zpívají vojenskou odrhovačku?!!! Normalně by to na jednu ušmudlanou hvězdičku bylo. Ale to co pracně a velmi dobře vybudoval Aja v prvním dílu, dokázali neumětelé tady dokonale zabít. Fuj! 10% za úvodní scénu porodu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Banda neschopných vojáků, co jsou naopak během cvičení schopni zlikvidovat vlastní četu, udělá na své cestě zastávku, aby kontaktovala vědce zkoumající dopady radiace po zkouškách jaderných zbraní. Místo vědců však najdou mutanty, kteří s nimi pěkně zatočí. Po letech musím uznat, že tenhle vojenský survival je vlastně zábavný, protože si na nic nehraje. Tvůrci předhodili četu blbců krvežíznivým monstrům perfektně přizpůsobeným svému prostředí, tudíž je jasné, že většina musí zařvat. Oceňuji, že film má spád, akce jede nonstop a leckteré gore efekty jsou povedené. Vyvržení, uťatá ruka, práce sekerou a nechutný porod hned v úvodu. Na laboratorní kuchyni v nitru skal se tvůrci opravdu vyřádili, masky jsou solidní a to vtažení malým otvorem do skály nemělo chybu. Postavy dělají chyby ne proto, aby jim divák za ně nadával, nýbrž proto, aby za ně zaplatily. Neoriginální snímek stojí na akci a mordech, což mě neurazilo. 3,5* ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Myšlenka na pokračování napadla producenta a režiséra původního filmu, Wese Cravena, při rozhovoru s producentem Peterem Lockem. (WolfR)
  • Původně na filmovém plakátu vyčnívala z pytle ruka oběti. Plakát se však stal terčem cenzury a byl označen za děsivý. Zajímavostí je, že byl nakonec povolen, ovšem místo ruky musela z pytle s obětí vyčnívat noha. Důvodem je skutečnost, že ruka se zaťatými prsty vyvozuje v lidech dojem, že oběť je naživu a mučena, kdežto vyčnívající noha evokuje oběť již mrtvou. [Zdroj: Týden.cz] (warner)

Reklama

Reklama