Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (463)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Po celkom podarenej prvej časti, toto na mňa zapôsobilo ako studená sprcha. Úplne odfláknuté rýchle pokračovanie, ktoré má len jediný cieľ - využiť prvotné nadšenie nad úvodným dielom a vytrieskať z toho ešte nejaký peniaz. Pretože tvorcovia tu divákovi neponúknu nič nové a osvedčené veci ešte poriadne zfušujú. No najviac ma smutne rozosmiala tá banda "detí", čo mala predstavovať špeciálnu jednotku armády USA. "Hory majú oči 2" je jeden veľký nepodarok. * ()

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář: Wes Craven, Jonathan Craven .. Ajajaj! Film o debilech pro debily. Od začátku do konce stejnotvárná snůška scén, které ani přes pár humorných pomrknutí do řad americké armády nemohou zakrýt jejich zbytečnost, zhovadilost, hloupost a vytrvalou otravnost. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pokračování skvělého remaku, ve kterém však nelogičnosti, debilita a demence raší s takovou lehkostí jako filcky po swingersparty. To se opravdu jenom tak nevidí. Jakmile začnou v horách mizet parťáci, každý správný voják se jde hned odbavit za roh. Nevím, kolik si z tohoto filmu vzal The Descent, ale díky všem svatým, že dopadl mnohem lépe. Skoro všecko je zde čitelné a často stupidní, potom člověkovi nezbývá, než jen kroutit hlavou. Nechutností se tady pár najít dá, ale jinak těžká slabota. Grrr.... 45% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nie nedalo sa obľúbiť si čo i len jednu postavu dementnej jednotky vojakov ktorý sa trepú kvôli nejakému blbému odrazu na vrch hory a mutanti ich s prehľadom likvidujú. Proste v prvej polke filmu kde scenáristi jasne fandia mutantom som si min 2x plesol po čele petože takéto situácie sa vidia len vo fakt zlých filmoch. Mutanti sú tu dokonca tak prešpekulovaný že jednu postavu dokonca nechajú umrieť na infekciu !!! So vstupom do jaskyne sa to mierne zlepšilo, možno to zakývanie odťatou rukou padajúcemu chudákovi mi zlepšilo náladu... ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Trojka nebude? Proč ne? Vždyt ta úroveň tak ukázkově klesá. Nemám rád číslo 2, ani 3, atd. Ale u Hor mi zvlášť nevadí, protože šance na záchranu zmizela už s "jedničkou". Toto vážení nejsou horory, já bych pro tyhle pochutiny vytvořil samostatný žánr, který by se jmenoval třeba: lidská anatomie trochu jinak. Proč láká tvůrce pohled na části lidských těl? Vsadím se, že většina z nich by se složila při pohledu na kapku krve :) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Jessica Stroup (Amber) si pro tento film obarvila vlasy na blond. (ČSFD)

Reklama

Reklama