Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (463)

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Banda pitomců dostane vojenskou výstroj a jdou vykonat celkem prestižní a složitý úkol v poušti. Navíc tu bandu hrají druhořadí NEherci a další banda pitomců k tomu sepsala scénář a podílela se na natáčení. Jak je možné že při záchranné operaci člověka ohroženého na životě jdou vojáci v jednostupu za sebou a při tom si nahlas zpívají vojenskou odrhovačku?!!! Normalně by to na jednu ušmudlanou hvězdičku bylo. Ale to co pracně a velmi dobře vybudoval Aja v prvním dílu, dokázali neumětelé tady dokonale zabít. Fuj! 10% za úvodní scénu porodu. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pokračování skvělého remaku, ve kterém však nelogičnosti, debilita a demence raší s takovou lehkostí jako filcky po swingersparty. To se opravdu jenom tak nevidí. Jakmile začnou v horách mizet parťáci, každý správný voják se jde hned odbavit za roh. Nevím, kolik si z tohoto filmu vzal The Descent, ale díky všem svatým, že dopadl mnohem lépe. Skoro všecko je zde čitelné a často stupidní, potom člověkovi nezbývá, než jen kroutit hlavou. Nechutností se tady pár najít dá, ale jinak těžká slabota. Grrr.... 45% ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Mírně spoilerový komentář: Jsem na pochybách. Na pochybách, zda za větší dementy označit vojáky nebo mutanty. Vojáci se chovají velmi nelogicky (že jde o zelenáče neberu, i zelenáčům nechybí iq) a nechají si vybít polovinu jednotky (většinou úplně zbytečně) a teprve po vystřílení nábojů pozabíjí všechny mutanty, což je logicky největší šance, kdy by mutanti měli mít navrch. Kdepak, do té doby organizovaní mutanti radši jeden po druhém vběhnou mezi neozbrojenou jednotku a nechají se umlátit, případně probodnout. Ve Weiszův prospěch hovoří alespoň nějaké náznaky napětí, samoúčelná brutalita a 2/3 třetiny fungující tempo. O čem se ale v pozitivech nedá mluvit vůbec, jsou herci a scénář. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Naprosto, ale NAPROSTO debilní pokračování celkem fajnového prvního dílu, které je nechtěně vtipné (hm...spíš směšné, viz. chování postav a chlápek schovaný v záchodu). Brutální to sice občas je, ale to je asi tak všechno. Atmosféra žádná, napětí taky ne, a to je u hororu (teda prý to měl být horor...) docela průser, nemyslíte? ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

První díl o mutantech, kteří mají lidi rádi více, než je zdrávo, sice nebyl žádný oscarový film, ale měl skvělou atmosféru, sympatické postavy a Emilii de Ravin. Ta nemohla do dvojky, protože se nám nějak ztratila na jednom ne až tak pustém ostrově. A to je možná dobře, protože se uchránila před tímhle blbým hororem. Tam, kde v jedničce byla atmosféra, máme zde jen lekací scény, (dále jen lekačky). Tam, kde v jedničce byly sympatické postavy, máme zde jen partu fakt drsných mariňáků, kteří jdou klidně na hajzl a pušku nechají venku, nebo si sednou ke stolu a pušku opřou o protější stranu stolu. Jediné, co na tomhle filmu hodnotím pozitivně, jsou občasné vydařené lekačky a herečky Jessica Stroup a Daniella Alonso. Právě ony mé hodnocení dostaly na 2 *. A doporučení pro vás, kdo jste tento film ještě neviděli: Radši si pusťte jedničku. Pokud se vám nebude líbit, tak tomuhle se obloukem vyhněte. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)
  • Doly ve filmu stavěl stejný tým, který vytvořil jeskynní chodby v hororu The Descent (Pád do tmy). (Holina)

Reklama

Reklama