Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (463)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $20,804,166Tržby Celosvetovo $37,466,538Tržby za predaj DVD v USA $30,423,494 //počet predaných kusov 1,657,378║ Asi takto vypadá zúfalí filmársky výkrik do tmy, nuž ide len o dosť slaboduché nevýrazné béčko s príbehom čo zapadne medzi podobné tuctové záležitosti. /20%/ ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Je zaujímavé sledovať,ako sa stráca US Army pod rukami zmutovaných"postihákov"!Úplne trápny scénar,ktorý sprevádza podobný štýl prevedenia.Prvá pol hodina filmu Vás,iba ak tak poriadne rozčúli a budete sa chytať za hlavu..!Avšak nastane určité zlepšenie,ktoré nemôže už tomuto snímku pomôcť!Ale aj napriek tomu by som tento film nenazval prepadákom,pretože"hnusárna"je to poriadna a sú okamihy,keď to ide..!Musím povedať,že veľmi som sa nesklamal-nenudil som sa! :)) ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Moc se mi nechce rozebírat haldu hovadin ve filmu obsažených, ale jen tak mimochodem, proč si ten mutantí pantáta pořád lovil další holky k plození potomků, když se mohl pokusit zplodit s již "použitou" dívkou dětí více? Chápu, asi potřeboval on i ostatní taky něco papat. Potom ale nechápu, proč jiné oběti nařežou jako buřt před opékáním a hodí do jímky pod TOITOIkou... Jak už to tak bývá, slovo logika ztrácí u podobných filmů svůj původní smysl. Díky tomu se například z vojenského výcvikového prostoru stane ideální loviště lidožravých mutantů (postavy se to sice pokusí v dialozích trochu vysvětlit, ale důvody jsou uvěřitelné zhruba stejně jako to, co obhajují). Aha. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

První díl o mutantech, kteří mají lidi rádi více, než je zdrávo, sice nebyl žádný oscarový film, ale měl skvělou atmosféru, sympatické postavy a Emilii de Ravin. Ta nemohla do dvojky, protože se nám nějak ztratila na jednom ne až tak pustém ostrově. A to je možná dobře, protože se uchránila před tímhle blbým hororem. Tam, kde v jedničce byla atmosféra, máme zde jen lekací scény, (dále jen lekačky). Tam, kde v jedničce byly sympatické postavy, máme zde jen partu fakt drsných mariňáků, kteří jdou klidně na hajzl a pušku nechají venku, nebo si sednou ke stolu a pušku opřou o protější stranu stolu. Jediné, co na tomhle filmu hodnotím pozitivně, jsou občasné vydařené lekačky a herečky Jessica Stroup a Daniella Alonso. Právě ony mé hodnocení dostaly na 2 *. A doporučení pro vás, kdo jste tento film ještě neviděli: Radši si pusťte jedničku. Pokud se vám nebude líbit, tak tomuhle se obloukem vyhněte. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Pokračování občas nebývají vydařená, zejména když se mění režisér, a tahle dvojka je přesným příkladem. Začátek se mi nezdál zas tak slabý, poté se ale neznámo kam vytratil všechen ten strach a napětí z mutantů, který jsem v předchozím pokračování tolik vychvaloval. Tady už při pohledu na zdeformovance, kteří se ve snímku prochází s lehkostí důchodců mezi regály Lidlu, rozhodně krev žilách netuhne. Vyzdvihnout se nedá ani příběh a tak hodnotím nízko. Ve srovnání s jedničkou opravdu propadák. Krom předchozího pokračování je alternativou, kde mají hrdinové co dočinění s paksichty, povedený horror Pach krve. Alternativa: Wrong Turn. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • V tomto pokračovaní se měla vrátit i postava z předchozího filmu, Brenda. Bohužel její představitelka Emilie de Ravin měla povinnosti a smlouvu k seriálu Ztraceni, takže se nemohla natáčení zúčastnit. (WolfR)
  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)

Reklama

Reklama