Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (460)

viperblade 

všechny recenze uživatele

První díl o mutantech, kteří mají lidi rádi více, než je zdrávo, sice nebyl žádný oscarový film, ale měl skvělou atmosféru, sympatické postavy a Emilii de Ravin. Ta nemohla do dvojky, protože se nám nějak ztratila na jednom ne až tak pustém ostrově. A to je možná dobře, protože se uchránila před tímhle blbým hororem. Tam, kde v jedničce byla atmosféra, máme zde jen lekací scény, (dále jen lekačky). Tam, kde v jedničce byly sympatické postavy, máme zde jen partu fakt drsných mariňáků, kteří jdou klidně na hajzl a pušku nechají venku, nebo si sednou ke stolu a pušku opřou o protější stranu stolu. Jediné, co na tomhle filmu hodnotím pozitivně, jsou občasné vydařené lekačky a herečky Jessica Stroup a Daniella Alonso. Právě ony mé hodnocení dostaly na 2 *. A doporučení pro vás, kdo jste tento film ještě neviděli: Radši si pusťte jedničku. Pokud se vám nebude líbit, tak tomuhle se obloukem vyhněte. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Konečně film u kterého jsem se pobavil. Akce, napětí a skvělá hudba. No a hlavně drastické scény :-) Mutanti byli opravdu hnusní, prostředí skvělé. Opravdu není nic co bych tomuto filmu vytknul! Pokud bych tento film viděl v kině, určitě bych se párkrát lekl a vyskočil ze sedadla. Po shlédnutí sraček jako je Fountain, Sunshine, Norbit, Mr. Bean na prázdninách, Grimreaper...... ....je rozhodně film "The hills Have Eyes II" - pro mne filmem roku. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Z pôvodného masakru a živelného prebudenia a nádeje horrorového žánru v podaní prvej časti nám zostal prakticky len koproducent, starý známy Wes. Seriáloví, prípadne castingoví herci spolu s nijakým režisérom prakticky nemajú čo stratiť a tak stavajú na istotu. Dookola opakované ľakačky postupne strácajú údernosť, no niekedy vedia aj prekvapiť, logickosť nebola až na takej príšernej úrovni, krvavosť niektorých scén sa naozaj podarila a spolu s rýchlym spádom som dostal nakoniec celkom pozerateľnú vyvražďovačku typu, ktorých sa ešte stále budú točiť stovky, takže ak budú v podobnej kvalite, môže byť. 55%. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nie nedalo sa obľúbiť si čo i len jednu postavu dementnej jednotky vojakov ktorý sa trepú kvôli nejakému blbému odrazu na vrch hory a mutanti ich s prehľadom likvidujú. Proste v prvej polke filmu kde scenáristi jasne fandia mutantom som si min 2x plesol po čele petože takéto situácie sa vidia len vo fakt zlých filmoch. Mutanti sú tu dokonca tak prešpekulovaný že jednu postavu dokonca nechajú umrieť na infekciu !!! So vstupom do jaskyne sa to mierne zlepšilo, možno to zakývanie odťatou rukou padajúcemu chudákovi mi zlepšilo náladu... ()

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

veľmi slabý a trápny odvar miliónkrát videného, ktorý je tak zle napísaný, tak chaoticky zrežírovaný a zahraný, že v prvej polovici pripomína skôr pokus amatérskeho naivného detského súboru z Vyšného Bukového pri divadelnej rekonštrukcii partizánskych bojov na výročie SNP a druhá polovica zasa nejaké vysoko amatérske dokumentárne zábery zaznamenávajúce výpadok prúdu v opustenej šachte . . . ku koncu som začal driemať, čo do tohto okamihu stále hrdo neľutujem . . . jedna odseknutá mávajúca ruka a mutantský anál ani zďaleka nevytiahnu umierajúci pokus o "film" spomedzi hovien - a aj keby (ak mám citovať scénu z filmu), tak ihneď zahynie na rozsiahlu infekciu - infekciu debilitou a brutálnou absenciou akejkoľvek zábavy, nápady, talentu, whatever . . . ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)
  • Myšlenka na pokračování napadla producenta a režiséra původního filmu, Wese Cravena, při rozhovoru s producentem Peterem Lockem. (WolfR)

Reklama

Reklama