Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (461)

Claw 

všechny recenze uživatele

Jedničku od Aji považuji za nejlepší film všech dob a nepřekonatelný kult. Proč? Protože měla hustou atmosféru, moment překvapení, úchvatně gradované finále a spoustu hororově skvěle zvládnutých scén, z nichž občas opravdu přebíhal mráz po zádech. Zato tahle slátanina je nic, jedno velké nabubřelé nic, které je sice nanejvýš hnusné a nechutné, ovšem příběhově úplně jalové, samoúčelné a zoufale nezáživné, snažící se skrýt režisérskou i hereckou impotenci za hromadu nadržených a brutálních hnusáků. Navíc všichni hlavní hrdinové mi byli od začátku naprosto ukradení, a jestli jsem dvěma pěkným "hérečkám" smrt nepřál, tak tím to úplně haslo. Hledáte-li tupou vyvražďovačku s potoky krve a vyhřezlými střevy, tak ANO. Ovšem dáváte-li přednost stejně jako já hororu, který má smysluplný příběh a pořádnou atmosféru, tak NE, NE, NE. /30%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No zas takhle tragicky bych to nevidel. Mozna tu je naprosto jednoduchouckej pribeh, ale to vubec nevadi, sledovat 90 minut jak si to rozdava vojenska jednotka s partou mutantu je sranda. Problem je, ze mutanti vyskakujou bez nejaky logiky jak se to zrovna hodilo a jednotka vojaku je neco tak neskutecne vylizanyho, ze sem to jeste nevidel. Nejenom, ze se mezi sebou hadaj jak maly fakani, ale jeste sou to vsechno naprosty dementi, ktery jednaj jak hovada. Kuli tomu sem se ani nemoh zamerit na sem tam nakou tu vcelku slusnou lekacku nebo pekne krvavy zabery, protoze me celou dobu vytacely ty tupy vojaci. Aspon, ze na posledni tretinu filmu se dej presune do temnejch dolu, pak to aspon trochu ziska na atmosfere. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Po výborném a atmosférickém prvním dílu přichází nový režisér, nové herecké obsazení a úplně jiný zážitek. Dvojka se až neuvěřitelně často využívá v nechutných gore efektech (ty mi normálně nevadí, tady to však tvůrci přehnali a zvítězil odpor nad šokem). V Martinovi Weiszovi nejspíš nějaký ten talent dříme, ale někdo by jej měl pořádně praštit gumovým kladivem přes palici, aby ho v něm probudil. To všechno by ještě na průměrné hodnocení stačilo, ale samotný příběh a chování všech (!) charakterů mě dohánělo pomalu až k šílenství. Tak takhle tedy ne, parta rádoby "mariňáků" se častuje hláškami trapnějšími než slýchávám v českých seriálech a chová se jako banda imbecilů urvaných z řetězu. Skoro mi až připadalo že Národní garda má stejně jako školství a Olympiáda svou "zvláštní" sekci. Jestli vznikne díl třetí a bude pokračovat v sestupné tendenci, tak se máme nač těšit. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Morris: 1. Hills Have Eyes - Loudlion ,2. Fork in the Road (Your Knife in My Back) - Atreyu ,3. Unretrofied - The Dillinger Escape Plan ,4. Redemption - Shadows Fall ,5. Darkest Nights - As I Lay Dying ,6. Hard Rock Hallelujah - Lordi ,7. Prayers - In This Moment ,8. I Know Hollywood and You Ain't It - Walls of Jericho ,9. Throwing Stones - The End ,10. Failure in the Flesh - Through the Eyes of the Dead ,11. Sleeping with the Fishes, See - The Number 12 Looks Like You ,12. Own Little World - Celldweller , ()

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář: Wes Craven, Jonathan Craven .. Ajajaj! Film o debilech pro debily. Od začátku do konce stejnotvárná snůška scén, které ani přes pár humorných pomrknutí do řad americké armády nemohou zakrýt jejich zbytečnost, zhovadilost, hloupost a vytrvalou otravnost. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Původně na filmovém plakátu vyčnívala z pytle ruka oběti. Plakát se však stal terčem cenzury a byl označen za děsivý. Zajímavostí je, že byl nakonec povolen, ovšem místo ruky musela z pytle s obětí vyčnívat noha. Důvodem je skutečnost, že ruka se zaťatými prsty vyvozuje v lidech dojem, že oběť je naživu a mučena, kdežto vyčnívající noha evokuje oběť již mrtvou. [Zdroj: Týden.cz] (warner)
  • V tomto pokračovaní se měla vrátit i postava z předchozího filmu, Brenda. Bohužel její představitelka Emilie de Ravin měla povinnosti a smlouvu k seriálu Ztraceni, takže se nemohla natáčení zúčastnit. (WolfR)

Reklama

Reklama