Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (460)

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Veľmi chabé pokračovanie podľa mňa dosť vydarenej jedničky. Partia amerických vojakov sa vydáva na miesto, kde vyčíňajú mutanti, ktorí zabíjajú a znásilňujú všetko čo sa im dostane pod ruky. Vojaci sa ale správajú čisto ako nejakí puberťáci, a tak isto ich aj prichádzajú o svoje životy (Vreskot, Texaský masaker, Viem čo ste robili...) Ďalším obrovským mínusom filmu je, že 3/4 stopáže sa odohráva v nejakej bani alebo doloch, kde je len tma a nič nie je poriadne vidieť. No a najväčším vrcholom je scéna s latrínou. Škoda.... ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Jeden by si myslel, že aj keď sú to zelenáči, nemôžu byť predsa až takí blbí... ale môžu. Za daných okolností by som sa šla vyčúrať jedine v spoločnosti minimálne dvojčlennej ochranky, a nieže sama a ešte tak, že o tom nikomu nepoviem. V takých chvíľach si divák môže povedať len "kto je taký blbý, zaslúži si smrť" - a ono to väčšinou aj tak dopadne. Nuž ale keby nebolo blbých postáv, nebolo by v hororoch dostatok masakrov :-p ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Z pôvodného masakru a živelného prebudenia a nádeje horrorového žánru v podaní prvej časti nám zostal prakticky len koproducent, starý známy Wes. Seriáloví, prípadne castingoví herci spolu s nijakým režisérom prakticky nemajú čo stratiť a tak stavajú na istotu. Dookola opakované ľakačky postupne strácajú údernosť, no niekedy vedia aj prekvapiť, logickosť nebola až na takej príšernej úrovni, krvavosť niektorých scén sa naozaj podarila a spolu s rýchlym spádom som dostal nakoniec celkom pozerateľnú vyvražďovačku typu, ktorých sa ešte stále budú točiť stovky, takže ak budú v podobnej kvalite, môže byť. 55%. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

První díl o mutantech, kteří mají lidi rádi více, než je zdrávo, sice nebyl žádný oscarový film, ale měl skvělou atmosféru, sympatické postavy a Emilii de Ravin. Ta nemohla do dvojky, protože se nám nějak ztratila na jednom ne až tak pustém ostrově. A to je možná dobře, protože se uchránila před tímhle blbým hororem. Tam, kde v jedničce byla atmosféra, máme zde jen lekací scény, (dále jen lekačky). Tam, kde v jedničce byly sympatické postavy, máme zde jen partu fakt drsných mariňáků, kteří jdou klidně na hajzl a pušku nechají venku, nebo si sednou ke stolu a pušku opřou o protější stranu stolu. Jediné, co na tomhle filmu hodnotím pozitivně, jsou občasné vydařené lekačky a herečky Jessica Stroup a Daniella Alonso. Právě ony mé hodnocení dostaly na 2 *. A doporučení pro vás, kdo jste tento film ještě neviděli: Radši si pusťte jedničku. Pokud se vám nebude líbit, tak tomuhle se obloukem vyhněte. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Opět druhý díl, který nenabízí nic jiného, než peníze tvůrcům, kteří se svezli na prvním dílu. Úvodní scéna vypadala nadějně, ale pouze ta úvodní. Ostatní je brak nezajímavých a nechtěně úsměvných dialogů, kde se mariňáci chovají jak bez mozku. Mužské obsazení je hrozné a dívky neumí hrát, ale aspoň vypadají dobře a tak jsem jim fandil. Jinak doupě zmutovaných je „rébusové“ a ve většině případu se prochází přeskakováním což mě připadá směšné a naleznete tam i mutanta, který vypadá jak intelektuál a nic nevidí, pouze slyší a má brýle na blízku. Bez napětí, bez atmosféry a bez tvůrčího nápadu. No, místo hrůzy mě tento film rozesmál a snad se dalšího hloupého pokračování nedočkáme. Mé hodnocení 0,5 hvězdičky... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • V tomto pokračovaní se měla vrátit i postava z předchozího filmu, Brenda. Bohužel její představitelka Emilie de Ravin měla povinnosti a smlouvu k seriálu Ztraceni, takže se nemohla natáčení zúčastnit. (WolfR)

Reklama

Reklama