Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (463)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $20,804,166Tržby Celosvetovo $37,466,538Tržby za predaj DVD v USA $30,423,494 //počet predaných kusov 1,657,378║ Asi takto vypadá zúfalí filmársky výkrik do tmy, nuž ide len o dosť slaboduché nevýrazné béčko s príbehom čo zapadne medzi podobné tuctové záležitosti. /20%/ ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Moc se mi nechce rozebírat haldu hovadin ve filmu obsažených, ale jen tak mimochodem, proč si ten mutantí pantáta pořád lovil další holky k plození potomků, když se mohl pokusit zplodit s již "použitou" dívkou dětí více? Chápu, asi potřeboval on i ostatní taky něco papat. Potom ale nechápu, proč jiné oběti nařežou jako buřt před opékáním a hodí do jímky pod TOITOIkou... Jak už to tak bývá, slovo logika ztrácí u podobných filmů svůj původní smysl. Díky tomu se například z vojenského výcvikového prostoru stane ideální loviště lidožravých mutantů (postavy se to sice pokusí v dialozích trochu vysvětlit, ale důvody jsou uvěřitelné zhruba stejně jako to, co obhajují). Aha. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Mírně spoilerový komentář: Jsem na pochybách. Na pochybách, zda za větší dementy označit vojáky nebo mutanty. Vojáci se chovají velmi nelogicky (že jde o zelenáče neberu, i zelenáčům nechybí iq) a nechají si vybít polovinu jednotky (většinou úplně zbytečně) a teprve po vystřílení nábojů pozabíjí všechny mutanty, což je logicky největší šance, kdy by mutanti měli mít navrch. Kdepak, do té doby organizovaní mutanti radši jeden po druhém vběhnou mezi neozbrojenou jednotku a nechají se umlátit, případně probodnout. Ve Weiszův prospěch hovoří alespoň nějaké náznaky napětí, samoúčelná brutalita a 2/3 třetiny fungující tempo. O čem se ale v pozitivech nedá mluvit vůbec, jsou herci a scénář. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Konečně film u kterého jsem se pobavil. Akce, napětí a skvělá hudba. No a hlavně drastické scény :-) Mutanti byli opravdu hnusní, prostředí skvělé. Opravdu není nic co bych tomuto filmu vytknul! Pokud bych tento film viděl v kině, určitě bych se párkrát lekl a vyskočil ze sedadla. Po shlédnutí sraček jako je Fountain, Sunshine, Norbit, Mr. Bean na prázdninách, Grimreaper...... ....je rozhodně film "The hills Have Eyes II" - pro mne filmem roku. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Dvojka siahla na dno, ako pred mnohými, mnohými rokmi pokračovanie starého Texaského masakru. Hory 2 sú na úrovni béčkových hororov z 80. rokov, akurát majú ostrejší obraz a sýtejšie farby. Keby som to nepozeral v záhradnom kine s veselým publikom, ktoré tlieskalo každému padlému mutantovi, asi by som to vypol. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Doly ve filmu stavěl stejný tým, který vytvořil jeskynní chodby v hororu The Descent (Pád do tmy). (Holina)
  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)
  • V tomto pokračovaní se měla vrátit i postava z předchozího filmu, Brenda. Bohužel její představitelka Emilie de Ravin měla povinnosti a smlouvu k seriálu Ztraceni, takže se nemohla natáčení zúčastnit. (WolfR)

Reklama

Reklama