Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (460)

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom slusne, malo to sice pomalsi rozbeh, ako jednotka, ale zial o nieco slabsia. Neviem, ci sa reziser Martin Weisz chcel za kazdu cenu pridrzat toho, co patri k tradicii, ze dvojka nemoze byt lepsia, ako jednotka. Najlepsia bola posledna polhodinka... 28.06.2010 _______ Michael McMillian - (Napoleon) +++ Jessica Stroup - (Amber) +++ Jacob Vargas - (Crank) +++ Flex Alexander - (Sarge) +++ Lee Thompson Young - (Delmar) +++ Daniella Alonso - (Missy) +++ Eric Edelstein - (Spitter) +++ Reshad Strik - (Mickey) +++ Produkcia: Wes Craven +++ Hudba: Trevor Morris +++ ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si po dnešní jedničce udělal opáčko i u dvojky a měl jsem správné tušení. Tohle pokračování se mi líbilo více, je to svižnější, akčnější a to hlavní, je to brutálnější, počet úmrtí mluví samo za sebe (Barbar Hovnan TOP). A jak už jsem psal v komentáři u jedničky, Hory mají oči definitivně patří do mé top dvacítky nejlepších brutálních Hororů. Opět viděno v krásném Full HD. Přeji si trojku ! ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

ohoho, takový masakr jatka sem už hodně dlouho neviděl, Martin Weisz fakt neměl žádnej problém s nějakým blízkým záběrem na mozek, střeva, usekaný ruce, nohy, rozmlacenou hlavu jak sem snad ještě neviděl a nebo legitku zastrčenou v mozku, či jíný chuťovky, dokonce bych řek, že si v tom docela pěkně liboval, hlavně tu závěrečnou scénu s bossem mutantů si fakt náramě užil. Bohužel příběh nemá takovou šťávu jako jednička a má v sobě celkem dost nelogičností, kvůli kterým film celkem ztrácí, protože to nejsou úplný maličkosti, fakt to jen tak přejít nešlo, i když to mam ve zvyku. Nicméně lekačky, sice čekaný, ale jinak výborný a mutanti správně odporný ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Parta retardovanejch vojáků-blbů je bůhví proč poslána do pouště, kde je začne masakrovat parta retardovanejch mutantů. Nechme stranou, kdo je víc retardovanej a proč na takovou akci pošlou takhle dementní tlupu nováčků, co si chytře hned na začátku omylem zastřelí vlastního velitele. Nebo když se kdosi vyklubal z hajzlíku a chytil přitom jednoho vojáka za prdel, z čehož měl málem smrt. (Přece jen to někdo na záchodě nečeká). Mezi vojáky nechybí černoch, pacifista, hláškující hispánec, velký-svalnatý-nemluvný a pár modelek. A není mutant jako mutant. V žádným případě nečekejte charizmatický radioaktivní chlapíky z jedničky, tady jsou takový komiksový a nudný (slepec orientující se podle sluchu, mutant jehož schopnost je "splynout" s pozadím.) Zbejvaj už jen nechutnosti, ale ty jsou tady vyloženě samoúčelný. Jednička je o deset tříd vejš. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Konečně film u kterého jsem se pobavil. Akce, napětí a skvělá hudba. No a hlavně drastické scény :-) Mutanti byli opravdu hnusní, prostředí skvělé. Opravdu není nic co bych tomuto filmu vytknul! Pokud bych tento film viděl v kině, určitě bych se párkrát lekl a vyskočil ze sedadla. Po shlédnutí sraček jako je Fountain, Sunshine, Norbit, Mr. Bean na prázdninách, Grimreaper...... ....je rozhodně film "The hills Have Eyes II" - pro mne filmem roku. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)
  • Původně na filmovém plakátu vyčnívala z pytle ruka oběti. Plakát se však stal terčem cenzury a byl označen za děsivý. Zajímavostí je, že byl nakonec povolen, ovšem místo ruky musela z pytle s obětí vyčnívat noha. Důvodem je skutečnost, že ruka se zaťatými prsty vyvozuje v lidech dojem, že oběť je naživu a mučena, kdežto vyčnívající noha evokuje oběť již mrtvou. [Zdroj: Týden.cz] (warner)
  • Myšlenka na pokračování napadla producenta a režiséra původního filmu, Wese Cravena, při rozhovoru s producentem Peterem Lockem. (WolfR)

Reklama

Reklama