Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Vítězství a porážky, lásky a přátelství v dramatickém pohledu za velkolepé kulisy hokejového světa.  Desetidílný televizní seriál Poslední sezona je situován do atraktivního prostředí vrcholového hokeje. Jde o tradiční český fenomén, hokej je u nás druhým nejpopulárnějším sportem. V Česku jde v jistém směru o kultovní záležitost, v minulosti s takřka politickým nábojem. Dokáže na vrcholné úrovni vyvolávat masové emoce a rozdělovat zaryté příznivce i náhodné fanoušky na nesmiřitelné tábory. Největší hvězdy tohoto sportu dokáží vzbuzovat proměnlivé vášně od zbožňování k naprostému zatracení. O popularitě hokeje svědčí trvalý zájem publika i médií, a to nejen o domácí soutěže, ale i o uplatnění našich největších hvězd v nejprestižnější světové soutěži NHL. Obrovský ohlas úspěchů národních týmů českých hokejistů ukazuje na širokou popularitu hokeje napříč generacemi i sociálními vrstvami, navíc se jedná o sport pozitivně vnímaný ženami. Všechny tyto skutečnosti zakládají širokou cílovou skupinu potenciálních diváků a tvoří předpoklad vysoké sledovanosti seriálu s tímto námětem. (Česká televize)

(více)

Recenze (125)

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Mé zjištění je také, že seriál je čisto komediálního rázu. Hlášky od fetačky tipu: "Ne to ty si závislej" mně vždy naplňují smíchem jinými chectavými zvuky. Herci jsou zde otřesní jen Vaculík je klasická prodejná děvka, tak mu to v posledních letech jde a že mu to jde. Drama v žádném případě. Spíš neveselá komedie. Ale postupem času a s přibívajícimi díly, se to zlepšuje. ()

amyth 

všechny recenze uživatele

Pro čechy jistě zajímavá látka a tedy potenciál který sliboval mnohé. Bočan nicméně potvrdil svou housenkovou dráhu co se tvorby týče. Hlavně co se týče dialogů a střihu je to příšerné. Ve chvíli kdy by měl moment gradovat třeba sportovním utkáním je to totálně nezvládnuté. Totální zklamání, scénáristu bych nechal zastřelit ()

Reklama

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Seriál nestojí za moc, nejen ti "hokejisti", ale všichni vypadají strašně nepřirozeně, takže jsem nevěřil Dejdarovi tu zašlou hvězdu NHL a ani Táborskému toho uklízeče. Myslím si, že by pomohla trocha humoru, tak jako v Okresním přeboru, protože na hokeji je nehorázná sranda. Dávám 5/10, ale nebýt toho hokeje, poslal bych seriál ke stejným "skvostům" jako Ulice atd. ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

S hodnocením jsem začínal na třech hvězdách a po 5.dílu z nich zbyly pouze dvě. Uvidíme, kolik hlouposti tento seriál ještě předvede... :) A předvedl jí ještě celkem dost. No méně než dvě hvězdy už z principu nedám. Stále jsem neměl pocit nevolnosti, jako se mi to občas stane, když spatřím kousek úchvátných seriálů co běží na našich dvou vyvolených a velkých televizích. 2* - 35% ()

Strike 

všechny recenze uživatele

Na to jakou to mělo reklamu je to veelmi ubohé. Šílená, tuctová hudba, předvídatelný a jednoduchý scénář, podivné přechody jednotlivých scén a hlavně neskutečně nudně a amatérsky natočené hokejové zápasy. Díky absenci zajímavých střihů během zápasů nevidíme špičkové hráče, ale opravdu jen partu herců, kteří si šli zahrát - prostě totální rybník. Kladem jsou solidní výkony některých herců ( Forman, Pauhofová). ()

Galerie (40)

Zajímavosti (8)

  • HC Olymp hraje své zápasy v Tipsport areně, kde sídlí Bílí tygři Liberec. (HONXX)
  • Nápisy ''Katko, vrať se'' a další zůstaly na Barrandovském mostě ještě několik let po natáčení. (Jyrka)

Reklama

Reklama