Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zvládnete řídit dolním Chicagem? S páskou na očích! Přitom se starat o dvě vřískající, slintající, nevzhledná mimina, která jsou ještě ke všemu roboti. Vzdát se sexu? Jo přesně tak. To je jen malá ukázka požadavků reverenda Franka, předtím než vám dá požehnání k sňatku... Robin Williams, Mandy Moore a John Krasinski v hlavních rolích povedené komedie o páru, který se hrozně moc chce vzít a o jednom knězi, který se pokouší snížit rozvodovost opravdovou zkouškou ohněm. Zapište se do předsvatební přípravky reverenda Franka. Je to stejná dřina jako výcvikový tábor, ale rozhodně zábavnější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

freddy 

všechny recenze uživatele

Komedie o předmanželském kurzu. A nutno dodat, že je to jedna z těch vtipnějších komedií. I když po zhlédnutí zoufale nevtipné komedie Superbad by mi asi přišla vtipná každá průměrná komedie. Tahle komedie je průměrná, na nic si nehraje, děj je téměř snadno předvídatelný, od začátku víte, nebo aspoň tušíte, jak to dopadne, ale je po celou dobu nač se dívat. Ani chvilku jsem se nenudil, bylo zde několik opravdu vtipných momentů, a to je přesně to, co od komedie vyžaduji. Prostě typická oddechovka pro klidné chvíle. Robin Williams byl docela dobrý a ani k ostatním hercům nemám výtky. Od této komedie jsem očekával pobavení a toho se mi dostalo. A tak hodnotím průměrnými třemi hvězdičkami a rád na tuhle záležitost někdy mrknu znovu. ()

Jerry_87 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia v ktorej si ale úprimného smiechu moc neužijete a navyše dosť predvídateľná, scénu kedy sa kňaz prizná že bol ženatý a prezradí prečo a ako to bolo ako keby som videl už x-krát. Ale ako odpočinkový film na víkend pre zamilované páry, ktoré uvažujú o svatbe odporúčam pozrieť a skúsiť aspoň niektorý z testov :) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie len "Kněz je poděs", ale celý tento film je desný. Desne hlúpy, nudný a primitívny. Robin Williams v úlohe vtieravého farára, čo sa snaží pripraviť svojimi pseudo-psychologickými, pochybnými testami, mladý pár na nástrahy manželstva. Nepodarená romantická komédia pri ktorej som sa ani raz nezasmial, za to som si viac krát položil otázku: Čo je toto za blbosť? * ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Tak konečně vím, proč se vyhýbám Robinu Williamsovi jako čert kříži a proč to budu dělat i nadále. A také se nyní omlouvám všem filmovým dětičkám, které si v dobách minulých vysloužily mou kritiku a nesympatie, protože toho smrada, co ministruje oslizlému reverendovi, bych v minutě nacpala do tříděného odpadu pro pekelné zmetky, a ohyzdná robotická mimina mě vyděsila víc než kukuřičné děti. Ale abych jen nekritizovala: Mandy Moore a John Krasinski jsou vcelku sympatičtí a závěrečné titulky mě docela pobavily. Robin Williams ovšem přehrává tak zuřivě, že většina scén, kde se vyskytuje, je na hranici snesitelnosti, a na mysl člověku bezděčně přicházejí otázky po jeho duševním zdraví. Za duchovního vůdce bych brala radši jeho slintavého psa. :) ()

montel 

všechny recenze uživatele

Sadie (Mandy Moore) a Ben (John Krasinski) jsou mladý pohledný pár. Společně míří na oslavu třicátého výročí Sadiených rodičů, kde Ben využije příležitosti a požádá Sadie o ruku. Sadie samozřejmě souhlasí, má ovšem podmínku: chce se vdávat ve svém rodném městě. To Ben nepovažuje za problém, ovšem pouze do chvíle než potkají muže, který je bude za tři týdny oddávat: reverenda Franka (Robin Williams). Ten donutí Sadie a Bena ať projdou jeho předsvatebním kurzem, který musí dokončit. Zahrnuje však spoustu věcí, které nejsou Benovi zrovna při srsti a tak se snaží protivného kněze zbavit...Celkem zábavná první půlka filmu, než se vše zvrtne v nezáživnou frašku s robotickými dětmi a kýčovitými hláškami. Velká škoda, potenciál to mělo slušný. 45% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Robin Williams si tu už podruhé zahrál kněze. (Rodriguez)

Reklama

Reklama