Reklama

Reklama

Hrdinové

(seriál)
Z natáčení 1 - Greg Grunberg, Ali Larter, Sendhil Ramamurthy
USA, (2006–2010), 56 h 17 min (Minutáž: 43–53 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Hayden Panettiere, Masi Oka, Sendhil Ramamurthy, James Kyson, Ali Larter, Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar, Noah Gray-Cabey, Kristen Bell (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Genesis. Zdánlivě nahodilá skupina jedinců po celém světě u sebe začne objevovat něco, co lze popsat jedině jako "zvláštní" schopnosti. I když většinu z nich zpočátku děsí, učí se s nimi zacházet, hledají jejich hranice a brzy je jasné, že vše má nějaký vyšší smysl... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Z natáčení 1 - Greg Grunberg, Ali Larter, Sendhil Ramamurthy

Recenze (948)

Ant 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistá, jak to mám vlastně hodnotit. 1. řada představovala v tv tvorbě jistý přelom, dokázala pohltit, že jste jí i ten stupidní konec odpustili. V 2. řadě se děj neposunul z místa a scénaristi jen vymýšleli nejrůznější kličky, jak z toho ven. Třetí řada snad ani nestojí za zmínku, protože její kvalita se rovná hodně hlubokému odpadu. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Po první sérii - Jde o další z dynamických, výborných seriálů nové generace z produkce USA. Svět superhrdinů tak trochu jinak - žádné kostýmy, velkolepá prohlášení.. Tady se hraje na anonymitu vůči okolnímu světu a na cestu za jediným účelem - zachránit roztleskávačku, zachránit svět. Seriál je plný neokoukaných a přesto odněkud známých tváří. Každý si najde toho svého favorita (u mě jednoznačně vedou Peter Petrelli a Claire), na druhou stranu se zase může stát, že vám některá z postav nesedne (všichni okolo Micaha). Po první sérii převládá spokojenost a roste zvědavost na sérii druhou. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Po Ztracených jsem potřebovala něco, co mi je alespoň trochu nahradí. Je tu šance, že Hrdinové to časem zvládnou... První série je opravdu chytlavá a dějově zajímavá. Jednotlivé postavy jsou až překvapivě detailně vykresleny. Druhá série nastoupila ale docela pomateně a opouští mě prvotní nadšení. Mám pocit, že ve 3. sérii už se začíná přehrávat a vymýšlí se jedna hloupost za druhou.. 3,5*Oblíbené postavy: Claire ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Po hodně originální první sérii přichází druhá série, která ovšem kvalit první nedosahuje, což nemění nic na tom, že se jedná o velmi zdařilý seriál, ne-li jeden z nejlepších poslední doby, jsem zvědav jak budou pokračovat po stávce scénáristů. No tak na třetí sérii jsem se přestal dívat po prvním díle....nelibí ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitní seriál, který má dobře propracovanou zápletku a potažmo celý svůj svět. Poskytuje komplexní a civilní pohled na jednotlivé hrdiny, takže zde najdeme rozličné a hlavně propracované charaktery. Přesto při sledování 1.série můj zájem trochu opadal, některé zápletky okolo jednotlivců mohly být klidně zkráceny či vypuštěny, aby nezpomalovaly tempo. Hodně to ale zase na druhou stranu zvedají netradiční epizody, které poskytují jiný pohled na dění (epizody z minulosti a budoucnosti). Zkrátka dobrý seriál, který bych každému doporučila, ale na mém osobním žebříčku ho o stupínek převyšují jiné. ()

Galerie (474)

Zajímavosti (40)

  • Hayden Panettiere (Claire Bennetová) a Milo Ventimiglia (Peter Petrelli) spolu přes rok chodili (od prosince 2007 do února 2009). Údajně se rozešli kvůli konfliktu životních stylů. Panettiere totiž byla o 12 let mladší než Ventimiglia. Zatímco on se chtěl věnovat práci a své produkční společnosti Divide Pictures, Panettiere chtěla dobývat Hollywood. Některé zdroje uvádějí, že byl na vině také strach z Panettierina těhotenství, které nakonec těhotenský test nepotvrdil. (apps)
  • 2. řada měla kvůli stávce scenáristů jen 11 dílů. (virus10)
  • V epizodě Azyl ve scéně, kde Emile Danko (Zeljko Ivanek) sedí v autě a je překvapen Sylarem (Zachary Quinto), zní píseň „Runaway“ od Dela Shannona. Ta vyšla v únoru 1961, což přesně odpovídá době, kdy Angela Petrelliová (Cristine Rose) přijela s rodinou do tábora Coyote Sands, jak je uvedeno v jejích vzpomínkách v epizodě 1961. To je symbolické. Sylar se totiž v autě s Dankem domlouvá na zničení všech lidi se "superschopnostmi", a v Coyote Sands se lidé se schopnostmi shromažďovali na výzkum a zároveň se zde ze zkoumaných osob zformovala společnost Primatech, která chtěla existenci lidí se schopnostmi utajit, aby se o nich informace nikdy nedostali k takovým lidem, jako je Emile Danko. (ar-tuzard)

Související novinky

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (více)

Reklama

Reklama