Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoufalý newyorský paparazzi Les Galante se protlouká showbyznysem a snaží se lovit "výjimečné" fotografie celebrit, za něž dostává jen nepatrné honoráře. Jednou poskytne atraktivnímu dvacetiletému bezdomovci Tobymu přístřeší ve svém zanedbaném bytě. Ten se zamiluje na první pohled do rockové hvězdy Kharmy. Když ho tato divka pozve na svou narozeninovou party, přivede sebou i paparazziho Lese, který poruší slib na večírku nefotit, a tak jsou oba vyhozeni. Toby se stává přes noc celebritou. Médiím se přizná ke své lásce ke Kharmě a za zradu svého přítele se veřejně v médiích omluví. Les, který zůstal dál ve své chudobě a bezvýznamnosti, zuří a rozhodne se Tobyho usmrtit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Michael Pitt so špinavou vizážou Kurta Cobaina ako schopný hajzlík a Steve Buscemi s vizážou prestarnutého upíra s absťákom ako menší a neschopnejší hajzlík. Prvá polovica je skôr priemerná, herci idú ako keby na autopilota, čo vynahradí druhá polovica, keď sa snímka slušne rozbehne a dostaneme sa od lúzrov k hviezdam. Buscemi a Gershon si bohužial nevšimli, že majú na chrbte neviditeľné schody, po ktorých sa pomerne pohodlne dá dostať vyššie, ako sú oni. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Aneb co s člověkem může, ale nemusí udělat sláva a popularita. Steve Buscemi je můj oblíbenec a nemůžu si pomoct – tady je prostě boží. Jeho typický a nezaměnitelný hlas, nejrůznější obličejové kreace a energické herectví jsou zkrátka nenapodobitelné. Delirious je velmi příjemný film, který vážnou i zábavnou formou ukazuje každodenní tvrdý chléb práce profesionálního „paparazzi“ fotografa, a který na konci upřímně dojme. ()

Reklama

zuzinka2 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Předesílám, že filmy DiCilla neznám a Steve Buscemi nepatří zrovna k mým oblíbeným hercům, takže jsem si tento film pustila bez jakýkoliv předpokladů toho, co uvidím. Ale již od začátku mě tenhle film chytnul a až do konce nepustil (ta závěrečná scéna se mi moc líbila), a dvojici Buscemi a Pitt si snad nelze nezamilovat (na M. Pitta jsem byla spíš zvyklá z rolí různých šílených vrahů a tak a tady ukázal, že mu ani jiné role rozhodně nejsou cizí). 85% ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Dramatická komedie jak paparazzi u sebe houmlesák nechal aby mu pomoh ke kariéře. Steve Buscemi jako ehm, profesionální fotograf a Michael Pitt jako bezďák se svym snem. Alison Lohman jako superstar taky měla něco do sebe. Celkově dost těžkej film k natočení, hlavně žárlivost se hraje těžko. Ale Steve to zvlád bravurně. Jinak já paparazzi nesnášim, nezajímá mě která rádobyhvězda se s kym vychrápala, kdo posadil auto na strom nebo kdo se ožral jako prase a zvracel ze třetího patra. Mně je to pumpička! A i když to neni lehkej job, jsou mi volný. Nicméně já jako režisér bych asi hodně koketoval se závěrečnou scénou. Že by Les Tobyho fakt zabil. Ale to už by pak byl jinej žánr. Nicméně mě právě ten konec trochu zklamal. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Po trochu těžším rozhodování se přikloním k průměrnému tří* hodnocení, ačkoliv celkový pohled na "věc" je spíše kladnější. Všechno naprosto sedí, námět je to dobrý, ale co mi vadilo, byly výkony herců. Až na Buscemiho, který byl vynikající, mě nikdo jiný nenadchl. Mohlo to být o malinko lepší, ale i tak je to slušných 70% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna, kde Les Galantine (Steve Buscemi) dáva rozhovor v televíznom štúdiu. (Illioplius)
  • Pri nakrúcaní filmu, kde Toby (Michael Pitt) zapichne nožom Blaina (Kevin Phillips), po tejto scéne režisér dá pokyn na zopakovanie. Blaine si následne vyzlečie modrú vestu, no po strihu na inú kameru ju má opäť oblečenú. (Illioplius)

Reklama

Reklama