Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice mužů se jednoho rána vzbudí v chemické továrně a zjistí, že si toho kromě svých jmen nepamatují téměř nic. Stoprocentně však vědí jednu věc: Chtějí odtud pryč, a to rychle. Pří útěku ven a pátrání, co se u všech svatých vlastně stalo, se však vyplatí být obezřetný – ani jeden z nich nezná ty druhé a je více než pravděpodobné, že někdo tady nehraje zrovna čistou hru… (4daPeace)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Neznámý pro mě byl naprosto neznámým filmem, když jsem přišel do půjčovny. Takže při jeho projekci sem moc nevěděl co očekávat. Příběh zajímavý, herci osvěžující, hlavně tedy Caviezel a o nějaké rozuzlení s mnoha dějovými zvraty taky není nouze. Takový ten klasický film za 3 hvězdy, který si každý rád někdy pustíme a za pár dní o něm ani nevíme. 50% ()

Xatrix 

všechny recenze uživatele

Unknown je asi nejvic prirovnavan k hororu Saw, neni to ani tak zanrem, ale spis nizkym rozpoctem, thrillerovou zapletkou a stisnenymi prostory, ve kterych muze reziser rozehrat svoji "partii". Simon Brand narozdil od Jamese Wana nacpal vetsinu penez do hereckeho ansablu a to se mu vyplatilo. Herecke vykony jsou tim nejlepsim co ve filmu je. Ani zapletka neni k zahozeni, jen mi tu chybi povestne filtry a barevne korekce. Ve filmu se objevi par hluchych mist, ale i to se da zvladnout. Dle meho nazoru jde o slusnou podivanou. Necekejte nic (rozhodne ne Saw) a budete spokojeni. 6.5/10 ()

Reklama

Holina 

všechny recenze uživatele

Můj šálek kávy. Komorní thriller o partě chlapíků uzamčených kdesi ve skladu, kteří ztratili paměť a v průběhu filmu rozkrývají své úlohy, je prostě zábavný. Režisér nechá diváka hodinu přemýšlet, aby mu na konci naservíroval několik zajímavých zvratů. Žádná extra pecka to není, to zas ne, ale jako relax na vytuhnutí výborný. A nic nevadí, že tu hraje mistr jednoho ksichtu Caviezel. Naopak zase Stormare jako vždy exceluje. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Podobný hry mám rád, ale tady tak ňák nebylo co hrát, neboť po nich nikdo nic nechtěl, jen se skupinka 5 můžu probudí kdesi v továrně neví co jsou zač a proč tam jsou, ale hlavně si vzájemně nevěří. Postupně jim dochází, že budou li chtít zachránit se, a dostat se ven budou muset chtě nechtě spolupracovat, jenže postupně se jim vrací částečně pamět, ale taky se ti co je tam dostali. Konec byl celkem dobrý a nečekaný. Přesto bych mnohem víc tlačil na pilu. ()

mourinho 

všechny recenze uživatele

Průměrný snímek vezoucí se na vlně úspěchu série SAW s docela slušným hereckým odsazením. Ta průměrnost spočívá především v příliš velké překombinovanosti a nedostatečném objasnění. To vysvětlování pomocí flashbacků mi přišlo strašně nepřehledné a těch zvratů zbytečně moc. Přitom, když je opravdu dobrý a nepředvídatelný, stačí mnohdy bohatě jeden. Zkrátka jsem v tom měl na konci poměrně dost otazníků (nevím, ale asi jsem u filmu nedokázal udržet tu správnou koncentraci), které by mi dozajista při druhém shlédnutí bez problémů docvakli, jenže problém je, že já už další projekci absolvovat nechci. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Kalifornie, a to v lokalitách Desert Center, Eagle Mountain, Indio, Los Angeles a San Bernardino v březnu 2005. (GASTON73)

Reklama

Reklama