Reklama

Reklama

Sexy párty 2

  • USA Van Wilder 2: The Rise of Taj (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Taj prichádza z Indie do Anglicka na prestížnu univerzitu, aby všetkým ukázal, čo je to pravá zábava. Vyzbrojený dobrými radami od otca, nadšením, a obrovským očakávaním, prechádza nádhernými priestormi univerzity, aby sa od krutého a arogantného Pipa dozvedel, že ho práve vylúčili z exkluzívneho bratstva Líšok a Chrtov. Na jeho veľké sklamanie sa musí namiesto nádherného starobylého zámku ubytovať v odpornej chatrči spolu s jej ďalšími štyrmi nájomníkmi. Nestráca optimizmus a svoje vylúčenie zoberie ako výzvu a založí vlastné bratstvo Kohútov a Býkov. Kohúti a Býci sa rozhodnú zúčastniť sa na univerzitnej súťaži proti Líškam a Chrtom. Ide o veľmi významnú udalosť, na ktorej každé bratstvo zbiera akademické body. Jeho misia začína... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (83)

Kvico 

všechny recenze uživatele

slabulinky odvar jednotky, uz to ze do distribucie to bral Intersonic by mal byt varovanim ze to nebude nic moc...narazky na jednotku a odkazy na Vana Wildera tento film nezachrania a navyse v nom uz neparticipuje ani Ryan Raynolds. slaby predvidatelny dej nezachrani ani u mna dot oblubeny Kal Penn...cakal som viac ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Dvojka se tak nějak klasicky přikrmila na jedničce, co to zopakovala (jízda v golfovém vozíku - toť spojovací znaménko ...), co to přidala, ale většinou se vezla ve vyježděných kolejích. A to na všech kolejích ... :-) Úvodní scéna (to abychom nezapoměli odkud Badalandabád pochází a nemyslím teď Indii) s pálivou omáčkou ukáže, kudy cesta filmu povede. Ale je to zajímavá a poučná cesta (Pánové, víte, co to je pátrání po vertikálním úsměvu?). Hlášek je podstatně míň, ale některé stojí za to. Kal Penn jako Badalandabád opravdu exceluje a Lauren Cohan se ve filmu k němu docela hodí. I padouch je stylový, pravy šlechtic. Je to film ke chvilkovému pobavení, přičemž ani dalšímu shlédnutí v budoucnosti se nebudu vyhýbat. Hodnotím trošičku níž než jedničku, byť to docela vyjde nastejno - 3 hvězdičky - 45%. Pokud pojedete v budoucnosti do Anglie, tak tohle je motto pro vás : Nechť vás jízda po levé straně přivede na pravou cestu ... ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, nesnáším prcičkovský humor a čekal jsem, že film nedokoukám a rychle mu nadělím odpad, ale Sexy párty 2 příjemně překvapila v tom smyslu, že je sice předvídatelná až běda, s impotentním humorem, místy křečovitými herci a trapnými místy, na druhé straně ale není tak vulgární a tupá, jak jsem si myslel. Existují v příslušné kategorii i horší kousky. Celkový dojem: 20 %. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Bohužel strašná sračka, která hanobí jméno svému předchůdci a hanobí také samotného Badalamdabada, kterému to ucho šlo lépe než pán učitel. Silně nesympatické postavy, trapný děj, logické chyby, nemožný nejen paintball... prostě zklamání téměř na všech frontách. Aspoň vtip a kozy to trošku zachránily. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: David Drew Gallagher .. Do odpad!u to má ještě daleko, protože fekálních a vulgárních vtípků je poskromnu. Respektive je zde poskromnu jakéhokoliv vtipu. Zápletka je banální snad jako vždycky, cesta i konec filmu jasný hned od začátku. Co taky čekat, když se k partě loserů přidá indický guru Taj, zakouká se do dívky školního snoba a rozhodne se vyhrát školní pohár? Kal Penn je sice snaživý, ale nemá prostor ani nikoho, kdo by mu pomohl něčím novým zaujmout. Zbytečná komedie. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Tajovo poslední jméno Badalandabad v hindském slangu znamená "země, kde lidé mají velké penisy". (Miuri)

Reklama

Reklama